Whatsapp grup kuralları

Yazışmalar ayrı ayrı değil tek bir metin gövdesi olarak gönderilmelidir. Grup üyeleri 24:00-08:00 saatleri arasında acil durumlar ve çok önemli işler dışında paylaşım yapmaz. Doğruluğundan emin olunmayan haberler hemen paylaşılmamalı, önce teyit etmeye dikkat edilir. Paylaşımlarda ahlaki kurallara dikkat edilir.

WhatsApp grubunda neler yapılabilir?

WhatsApp'ın birden fazla kişi ile aynı anda mesajlaşıp dosya alışverişi yapabilmemizi sağlayan özelliğine WhatsApp Grup Sohbeti diyoruz. WhatsApp grup sohbeti sayesinde onlarca kişiyle aynı anda iletişim kurup dosya, görsel, video, konum vb birçok paylaşımda bulunabiliyoruz.

WhatsApp Grup Yöneticisi Nasıl Yapılır?

Bir katılımcıyı yönetici yapma

  1. WhatsApp'taki grup sohbetini açın, ardından grubun konusuna dokunun. Alternatif olarak, Sohbetler sekmesinde grubu sola kaydırın. Sonrasında Diğer > Grup Bilgisi seçeneğine dokunun.
  2. Yönetici yapmak istediğiniz katılımcıya dokunun.
  3. Grup Yöneticisi Yap'a dokunun.

WhatsApp grubu nasıl oluşturulur?

Grup nasıl oluşturulur ve kullanıcılar gruplara nasıl davet…

  1. WhatsApp'ta Sohbetler sekmesine gidin.
  2. Yeni Sohbet > Yeni Grup'a dokunun. …
  3. Gruba eklemek istediğiniz kişileri aratın veya seçin. …
  4. Bir grup konusu girin. …
  5. İşleminizi tamamladıktan sonra Oluştur'a dokunun.

Grup ne demektir sözlük anlamı?

Grup nedir, Grup ne demek Küme. Çeşitli sınıf veya birliklere bağlı elemanların, belirli bir taktik görevi gerçekleştirmek üzere, tek komutanın emri altında birleştirilmesinden oluşan kıta topluluğu. Görüşleri, çıkarları bir olan kimseler bütünü, ekip.

Whatsappta yönetici mesaj silebilir mi?

WhatsApp, grup yöneticilerinin herhangi bir mesajı silmesine imkan tanıyan yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. … Gruptaki bir mesajın yönetici tarafından silinmesi durumunda ise mesaj kutusunda "Bu mesaj yönetici tarafından silinmiştir" ibaresi gösterilecek.

WhatsApp sınıf grubuna nasıl girilir?

Groups for WhatsApp, WhatsApp'taki genel grupları İnternet'te arama yapmadan bulmanın kolay bir yoludur. Gruplar kategoriye göre düzenlenir ve bir gruba katılmak için “Join”e (Katıl) dokunmak yeterlidir.

WhatsApp çıkılan gruba nasıl tekrar girilir?

İki kez ayrıldığınız bir gruba yeniden katılmak isterseniz grup yöneticisinin sizi gruba tekrar davet edebilmesi için 24 saat beklemeniz gerekir. Katılımcıları tekrar davet edebilmek için gereken bekleme süresinden kaçınmak amacıyla yönetici sizinle bir grup davet bağlantısı paylaşabilir.