L carnitine ekşi

L Carnitine gerçekten işe yarıyor mu?

L karnitinin yağ yakımındaki etkisi büyüktür. Spor öncesinde kişiye yüksek enerji vereceği için kalori harcanmasına yardım eder. L karnitin doğrudan zayıflatan bir ürün değildir. Eğer sağlıklı bir beslenme düzeniniz varsa ve etkili bir spor yapıyorsanız; zayıflama sürecini hızlandırır.

L Carnitine zarar verir mi?

LCarnitine kullanımının küçük çaplı yan etkileri bulunuyor. Tipik olarak, bulantı, kusma, mide rahatsızlığı, mide ekşimesi, ishal ve nöbetler şeklinde kendini gösterir. Yüksek dozda Lcarnitine tükettiğinizde idrarınız, nefesiniz ve teriniz balık benzeri keskin bir koku yayıyor.

L Carnitine her gün kullanılır mı?

L Carnitine, spordan önce kullanılabileceği gibi spordan sonra da kullanılabiliyor. Tercih tamamen sizlere kalıyor. Fakat unutulmamalı ki kullanımdan 45 ya da 50 dk sonra ortaya çıkacaktır. Etkisini tam anlamı ile hissedebilmek için birkaç hafta boyunca günlük aynı dozlarda almak gerektiği tavsiye ediliyor.

L Carnitine ne kadar sürede etki eder?

L-Karnitin, sporculara aerobik kapasitelerini ve zindeliğini artırmak ve uzun fiziksel çalışma sırasında kas glikojenini korumak için verilir. L-Karnitin takviyesinin, enerji miktarını düşürürken, aynı zamanda yağ miktarını önemli ölçüde düşürdüğü, ancak genel vücut ağırlığına etkisi olmadığı belirtildi.

L Carnitine ile kaç kilo verilir?

Şimdiye kadar yapılan çalışmalar, L-karnitin kullanımının fazla kilolu ve yaşlı bireylerde olumlu bir sonuç vereceğini göstermiştir. Toplam 9 çalışmanın ortak analizinden oluşan sonuca göre L-karnitin kullanan ileri yaşlarda ve fazla kilolardaki bireyler, yaklaşık olarak 1,3 kg daha fazla kilo kaybedebilmektedir (1).

L Carnitine ne zaman alınmalı?

lcarnitine kullanımı için sabah uyandıktan sonra, egzersiz sırasında ya da egzersizden sonra kullanabilirsiniz. Düzenli kullanımda lcarnitine vücutta hızlı şekilde enerji üreten kaslarda keratin bulunmasını sağlar. Bu sayede spor yaparken çok daha güçlü, dinç ve zinde hissedebilirsiniz.

L Carnitine spor yapmadan kullanılır mı?

l-karnitin'ler mucize yaratmazlar. hiç bir ürün yoktur ki sizi sadece içerek zayıflatsın. bu nedenle de mutlaka spor ile birlikte kullanılması önerilmektedir. bir çok l-karnitin ürünü artık yağ yakımı sürecini destekleyici farklı içeriklerle de zenginleştirilmiştir.