Soğan suyu ile zayıflama

HAZIRLANIŞI: Yarım litre suyu bir güzel kaynattıktan sonra içine 1 tane kabukları ayrılmış soğanı 4'e bölerek atın. 10 dakika daha kaynattıktan sonra elde edilen karışımı süzgeçten geçirerek suyun soğumasını bekleyin. Sabah uyanınca, gece uyumadan karışımı tüketin.

Soğan suyu ile kaç kilo verdiniz?

Aksatmadan tüketildiği zaman en az 4 kilo vermenize yardımcı olacak olan soğan suyu kürü, uygulandıktan 20 gün sonra etkisini gösterecektir.

Soğan suyu ile zayıflama kaç gün içilmeli?

Ocakta 5 dakika kaynatıldıktan sonra içine herhangi bir şey eklenmeden öğlen ve akşam yemeklerinden önce bir bardak 15 gün boyunca içilmelidir. Soğan suyu kürü 15 gün düzenli içildikten sonra 6 ay ara verilmeli ve 15 gün daha düzenli olarak içilmelidir.

Soğan kürü zayıflamak için nasıl kullanılır?

1 adet iri beyaz soğan kabukları soyularak 4 parçaya ayrılır. Önceden kaynatılmış 200 ml (2 su bardağı) klorsuz suya eklenerek ağzı kapatılır ve kaynamaya bırakılır. 5 dakika kaynayan soğan yenmez ama suyu sabah ve akşam yemeklerden önce içilir. Bu uygulamaya 5 – 7 veya 15 gün devam edilir.

Zayıflamak için soğan suyu ne zaman içilir?

Soğan kürü öğle ve akşam yemeklerinden önce aç karna bir bardak olarak tüketilmeli. Metabolizmanızı hızlandırarak yağ yakmanızı kolaylaştıran soğan kürünü yemeklerden 10 dakika kadar önce içmeniz, zayıflamanızı sağlayacaktır. Soğan suyunu ılık ya da soğuk olarak tüketebilirsiniz.

Soğan kürü yatmadan önce içilir mi?

Hazırladığınız soğan kürünü ılık bir şekilde sabahları aç karnına bir bardak tüketebilirsiniz. Akşamları da uyumadan önce 1 bardak daha için. Bu şekilde sabah akşam, günde toplam 2 bardak içmek üzere 15 gün boyunca kürü uygulayabilirsiniz.

Soğan suyu kürü soğuk içilir mi?

Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.

Soğan kürü kaç gün sonra etkisini gösterir?

Soğan Kürü Kaç Gün Sonra Etkisini Gösterir? Soğan kürünü uygulamaya başladıktan 2-3 gün sonra bu kürün etkisini görmeye başlarsınız. Soğan kürünün en önemli etkilerinden biri hamilelik şansını artırmasıdır.