Sinavlarda basarili olmak icin dua

BAŞARI DUASI NEDİR, NASIL OKUNUR? "Rabbi zidni ilmen ve fehmen ve el-hıkni bi's salihin.Rabbişrahli sadri ve yessir li emri vahlü'l-ukdeten min lisani yefkahu kavli. Ya Hafız, Ya Rakib, Ya Nasır, Ya Allah. Rabbi yessir ve la tüassir, Rabbi temmim bi'l hayr.Dec 11, 2021

Zihin açıklığı için hangi sure okunur?

ZİHİN AÇIKLIĞI DUASI Bismillahirrahmanirrahim, Ferdün, Hayyün, Kayyûmun, Hakemun, Adlün, Kuddûsün(1). İyyake na'büdü ve iyyakenesta'in.(2) İnna fetahna leke fethan mubina.

Sınav için hangi sure okunmalı?

— Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm, ayeti sınavda başarı için 7 kez okunabilir. — Sınavda unutkanlık olmaması için 19 defa Bismillahirrahmanirrahim, Ferdün, Hayyün, Kayyûmun, Hakemun, Adlün, Kuddûsün. İyyâke na'büdü ve iyyâkenesta'în.

Kalem Suresi sınav için kaç defa okunur?

Kalem Suresi okumanın faziletleri: Nazar ve kötü bakıştan korunmak için Kalem Suresinin son iki ayeti okunması tavsiye edilir. (51-52. Ayetler) Kıskanç insanın şerrinden korunmak için son iki ayet olan 51 ve 52. Ayetler 25 defa okunması tavsiye edilir.

Kalem Suresi zihin açıklığı için kaç kere okunmalı?

Şerli durumlardan korunmak ve istenilen şeye nail olmak için 10 defa okunabilir. Başarılı bir sınav sonucu için zihin açıklığı üzerine Kalem suresinin ilk 5 ayeti okunabilir. Kalem suresi sınava girecek öğrencinin kalemine 1-3 ya da 7 kez okunduğu zaman Allah'ın izni başarı sağlanabilir.

Hafıza için hangi sure?

Unutkanlıkların azalması için: Bismillâhirrahmânirrahîm, Ferdün, Hayyün, Kayyûmun, Hakemun, Adlün, Kuddûsün. İyyâke na'büdü ve iyyâkenesta'în. İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ.

Dileklerin kabul olması için hangi dua edilmelidir?

'Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullahel'azim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh. ' Bu çok etkili olan dilek duasının Arapça okunuşu şeklidir.

Sınav için Fetih suresi kaç kere okunur?

Sınavda unutkanlığa karşı edilecek dua: İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ.” On dokuz defa okunacak. – Bu dua her an, her zaman, mubah olan herhangi bir işe başlarken okunur.