Baht oyunu 2 bölüm full izle kanal d

Baht Oyunu sonunda ne oluyor?

Sosyal medyada damga vuran Baht Oyunu'nun final bölümünde Rüzgar ve Ada arasındaki soğuk savaş sona ererek boşandılar. Söylediği yalanların ağırlığı altında ezilen Ada'nın verdiği karar heyecanlı anlara neden olurken Bora ile yaşadığı son ise gecenin en çok konuşulan konusu oldu.

Baht Oyunu son bölüm kaçıncı bölüm?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Baht Oyunu dizisi FİNALİ her Salı günü ekranlara geliyor. Her Salı olduğu gibi bu Salı günü de yanı 12 Ekim 2021'de Baht Oyunu yeni bölümü olan 17. bölüm finali ile ekranlarda olacak.

Baht Oyunu kaçıncı bölüm?

Kanal D ekranlarında yaz dizisi olarak yayın hayatına başlayan "Baht Oyunu" dizisinin final yapacağı öğrenildi. Dizi, yeni sezonda dev bütçeli dizilerin yarışa dahil olması sebebiyle reytinglerde düşüş yaşamıştı. Bu nedenle dizinin 17. Bölümüyle final yapacağı iddia edildi.

Baht Oyunu son bölüm ne zaman?

Baht Oyunu final bölümüyle Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Baht Oyunu var mı?

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel başrollerini paylaştığı Baht Oyunu dizisi final kararı aldı. En son 5 Ekim 2021 tarihinde ekran macerasına başlayan Baht Oyunu, 17. bölümüyle ekran macerasını noktalayacak.

Baht Oyunu 12 bölüm ne zaman yayınlanacak?

Bölüm. Baht Oyunu 7 Eylül Salı yayınlanan12. bölümde Ada ve Bora, Selin ve Ali'nin yardımlarıyla birbirlerine olan aşklarını ilan ediyor.

Baht Oyunu kaç bölüm oynadı?

Kanal D'de izleyici karşısına çıkan Baht Oyunu dizisinde Ada ile Bora aşkı ekranlara geldi. Genç oyuncu kadrosu ile kısa sürede ilgi gören Baht Oyunu dizisi 17. bölümle veda ediyor.