Turkcell superbox her yerde çeker mi

Alt yapı derdi olmadan, 4.5G'nin olduğu her yerde kullanabilirsiniz. … Bulunduğunuz bölgede fiber altyapı yoksa Superbox sayesinde 4.5G kalitesi ile fiber hızında internet kullanmaya başlayabilirsiniz. Superbox 4.5G hızındaki kotalı teklifler ile Superbox'ınızı evde, işte, yazlıkta kullanılabilirsiniz.

Taşınabilir internet her yerde çeker mi?

Özellikle yaşadıkları konutta internet altyapısı olmayan veya sık sık seyahat eden kişilerin tercih ettiği taşınabilir internet ile telefonların çektiği her yerde internete bağlanılabilir.

Superbox kaç adres?

Görünüşe göre Turkcell, Superbox abonelerine daha fazla lokasyonda 'teknik servis' hizmeti verebilmek için Superbox kullanımını 2 lokasyon ile sınırlandırmayı, daha fazla lokasyon için ise adres kaydı ve ek ücretlendirme yapmayı planlıyor ya da en azından böyle bir uygulamayı göz önünde bulunduruyor.

Turkcell Superbox tasinabilir mi?

Elektrik prizi olan her yere taşınabilen SUPERBOX'unuzu kışlık ve yazlık evlerinize de kolayca taşıyabilirsiniz. ​ Turkcell 4.5G üst limit hızı 375 Mbps'dir.

Turkcell Superbox kota bitince ne olur?

Ek internet paketlerini Superbox 50 GB 4.5G İnternet, Superbox 100 GB 4.5G İnternet ve Superbox 200 GB 4.5G İnternet paketlerinden biriyle alınabilir. Kota bitiminde seçtiğiniz hız ile internet kullanımına devam edebilirsiniz. Kotalı Paketlerde kotalar dolduğunda hız 5 Kbps'ye düşerek kullanım durur.

RedBox her yerde çeker mi?

RedBox Her Yerde Paketi ile tarifenize ek ayda 30 TL'ye RedBox'ınızı yazlığa, tatile, memleketteki diğer evinize yanınızda götürebilir, 4.5G şebekesinin uygun olduğu her yerde rahatça kullanabilirsiniz.

Türk Telekom’un taşınabilir interneti var mı?

Türk Telekom WiFi ile binlerce servis noktasında taşınabilir bilgisayarınız, tabletiniz veya WiFi uyumlu cep telefonunuz üzerinden özgürce internete bağlanabilirsiniz. Bunun için herhangi bir ek donanıma ihtiyacınız yoktur. Türk Telekom WiFi sayesinde hiçbir kota derdi olmadan ücretsiz internet kullanabilirsiniz.

Turkcell Superbox nereye teslim edilir?

Modem iptal talebinin yapıldığı Fiber Çözüm Merkezleri ve DSL Çözüm Merkezleri​'ne 15 gün içerisinde teslim edilmelidir. 15 gün içerisinde modemin teslim edilmemesi durumunda cihaz bedeli faturaya yansıtılacaktır.