Yükselen burç başak özellikleri

Dolayısıyla Yükselen Başak burcu, pratiklik, objektivite, detaylara karşı hassasiyet ve analiz yeteneği gibi özellikleriyle tanınır. Ufukta yükselen Başak olduğu zaman, kişilik genellikle sakin, geri planda kalmayı seven, çalışkan bir yapı sergiler. Günlük yaşamın hemen her alanında mental faaliyetler oldukça hakimdir.

Yükselen başak kadını nasıl olur?

Yükselen Başak Kadını İnce, uzun ve narin bir görünüme sahip olan Başak kadınları adeta bir kuğu gibi süzülürler. Sorumluluk bilinciyle hareket eden Başak kadınları her zaman kendilerine verilen görevi layıkıyla yerine getirirler. Zaman konusunda oldukça dakik ve hızlı oldukları söylenebilir.

Yükselen başak hangi burçla anlaşır?

Başak Burcu Düzen hastası yükselen Başak burcunun en iyi anlaştığı burçlar Oğlak ve Boğa burçlarıdır. Normal şartlarda arkadaşlık da kurabileceği diğer yükselen burçlar ise Balık, Yengeç, İkizler ve Koç burçlarıdır. Aynı ortamda bulunmak dahi istemeyeceği burçlar ise Akrep, Kova ve Aslan'lardır.

Başak yükseleni nedir?

22 Ağustos — 23 Eylül arası doğmuş ve başak burcu sahibi bireylerin yükselen burçları, saat ve zaman aralığına göre hesaplanmaktadır. Örneğin; 24 Ağustos ve 2 Eylül arası, saat 00.00 ile 02.00 arasında doğmuş kişilerin yükselenleri yengeçtir.

Yükselen burcu nasıl öğrenebiliriz?

YÜKSELEN BURCU NASIL ÖĞRENİLİR? Yükselişinizi belirlemek için doğum zamanınızı bilmeniz gerekir. Akşam ezanına doğru, akşam ezanı ve onu takip eden belli bir zamanda olan doğumlarda, iç burcun 180 derece karşısına gelen burç, bir öncesi veya bir sonrasındaki burç yükselen burç olacaktır.

9 Eylül yükseleni nedir?

Yükselen burcu Başak olan kişilerin en belirgin özellikleri arasında disiplinli olmaları, yargılama yeteneği ve diplomat olmaları vardır. Adaletli olması ve alçakgönüllü olması en önemli özellikleri arasında bulunmaktadır.

Kova burcu yükseleni ne?

Günlük Burç Yorumu

Saat21 Ocak- 31 Ocak11 Şubat-18 Şubat
08.30KovaBalık
09.00KovaKoç
09.30BalıkKoç
10.00BalıkBoğa

Yükselen Terazi hangi burçla evlenmeli?

Yükselen burcunuz Terazi ise, Evlilik tutkudur, cinselliktir, heyecandır diyorsanız Boğa ve Kova burçlarıyla anlaşabilirsiniz.