Yeni havalimanına nasıl gidilir

İstanbul Havalimanına ulaşım İETT otobüsleri ile sağlanabilir. İETT'nin H-1, H-2, H-3, H-6, H-8 ve H-9 numaralı hatları ile yeni havalimanına ulaşılabilir.

HAVAİST ne kadar?

19 ayrı merkez ve 51 ara duraktan seferler düzenleyen Havaist, duraklarına göre ücret değişikliği göstermektedir. Son yayınlanan Havaist ücret tarifesine göre en düşük miktar 21 lira iken en yükseği ise 32 TL'dir. Havaist ücret farklılıkları yolculuk mesafesine göre belirlenmektedir.

İstanbul Havalimanı Yenikapı nasıl gidilir?

İstanbul Yeni Havalimanı'ndan Yenikapı'ya İETT otobüsleriyle gitmek isterseniz, direk olarak Yenikapı'ya giden bir İETT hattı yok fakat havalimanından kalkan H2: Yeni Havalimanı-Mecidiyeköy hatlı İETT otobüslerine binerek Mecidiyeköy'e gidip, oradan da metroya binerek Yenikapı'ya geçebilirsiniz.

Beşiktaş yeni Havalimanı nasıl gidilir?

Beşiktaş'tan İstanbul Havalimanı'na giden bir İETT hattı bulunmuyor. Fakat eğer isterseniz Mecidiyeköy Metrobüs Durağının çıkışındaki İETT peronlarından İstanbul Havalimanı'na H2 hatlı İETT otobüsleri gidiyor. Onları kullanabilirsiniz.

Yeni Havalimanı Yenikapı kaç dakika?

İstanbul Yeni Havalimanı Yenikapı'ya yaklaşık 50 km mesafede. İstanbul 3. Havalimanı'ndan Yenikapı'ya taksiyle gitmek isterseniz taksi ücreti yaklaşık 120 lira civarında tutar. Ve bu yolculuk yaklaşık 40 dk sürer.

Havaist İstanbulkart geçerli mı?

Havaist otobüslerinde İstanbulkart, kredi kartı ve banka kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Havaist te para geçiyor mu?

Araç içerisinde kredi, banka kartı ile yapabilir ya da mobil uygulamamızdan ve internet sitemizden temassız ve güvenli ödeme sağlayabilirsiniz. Nakit ile ödeme için duraklarımızda ve havalimanında bulunan gişemizde nakit karşılığında QR kodlu bilet satılmaktadır.

Yenikapı Havaist nereden kalkıyor?

Yenikapı Havasit Durağı, Yenikapı Havaist Otobüsleri Durağı Nerede? — Yenikapı de Havaist Havalimanı Yolcu Servisleri, Yenikapı İDO istasyonu içerisinde yer almaktadır.