Wirofon aylık ücret ne kadar

Wirofon nedir ne işe yarar?

Wirofon, anlık mesajlaşma ve arama uygulamasıdır. Wirofon üzerinden diğer tüm Wirofon'u olan kullanıcılara ücretsiz mesajlaşma sesle ve görüntülü arama yapma hakkına sahip olunur. Kısacası WhatsApp ve Messenger'da yaptığınız her şeyi Wirofon'la da yapabilirsiniz.

Anlık mesajlaşma sınırsız 1 GB nedir?

Türk Telekom'lular Anlık Mesajlaşma iletişimlerinde de kazançlı! Hem yurtiçinde hem yurtdışında doyasıya ücretsiz mesajlaşmak için UCRETSİZ yaz 5555'e gönder. Yurt içinde 1GB, yurtdışında aylık 20 MB'a kadar Whatsapp, Bip ve Wirofon internet kullanımlarını kapsar.

Selfy anlık mesajlaşma kampanyası nedir?

Hem yurt içinde hem de yurt dışında WhatsApp ve Bip'ten yazışmanın bedava olması, Selfy dünyasında coşkuyla karşılandı. Kampanyadan faydalanmak için önce Selfy'e üye olmalısın. “Ben çoktan Selfy'liyim!” diyorsan, faturalı veya faturasız hattından ANLIK MESAJLASMA yazıp 4545'e SMS gönder.

Wirofon kapandı mı?

Degerli Musterimiz, Wirofon urunumuzu 20.12.2019 tarihinde hizmete kapatiyoruz, ilgili tarih itibariyle hizmetin tum ozellikleri kullanim disi olacak ve tarafiniza Wirofon hizmeti ozelinde herhangi bir ucret yansitilmayacaktir.

WhatsApp artık internetsiz kullanılabiliyor mu?

WhatsAppinternetsiz olarak artık mümkün. … Ancak gelen bilgilere göre; internetsiz WhatsApp kullanabilmek mümkün. İnternetsiz WhatsApp kullanabilmek için bir takım ayarlar yapmak gerekiyor. Ancak internetsiz WhatsApp şimdilik sadece Android cihazlarda çalışıyor.

AKN li data paketi nedir?

Adil Kullanım Noktası (AKN); paketinizde yer alan aylık download (indirme) %100'e ulaşılması halinde, ayın geri kalan günlerinde internet erişim hızının düşürülmesini ifade etmektedir. Bu uygulama şebeke kaynaklarından tüm kullanıcıların aynı kalitede hizmet alabilmesini amaçlamaktadır.

Tambu klavye 1 GB internet nasıl yapılır?

Eğer Selfy üyesiyseniz TAMBU yazıp boşluk bırakın, hediye kodunu ekleyin 4545'e SMS olarak gönderin. Bunu yaptığınız zaman 30 gün geçerli 1GB internet hattınıza gelecektir.