Twitter yorum kapatma

Twitter'ın resmi hesabından yaptığı duyuruda kullanıcıların artık yorum gizleme hakkı olacağı açıklandı. Kendi gönderilerinin altındaki alakasız ve sakıncalı yorumları gizleyebilecek olan Twitter kullanıcıları, sağ üstteki gri simgeyle 'yanıtı gizle' seçeneğini kullanacak.22-Nov-2019

Instagram yorum kapatma nasıl yapılır?

Bunun için; Yoruma kapatmak istediğiniz fotoğrafı açın, sağ üstteki üç noktalı seçenekler menüsüne dokunun ve “Yorum Yapmayı Kapat” seçeneğine dokunun. Bu işlemi uyguladığınız fotoğrafınızın daha önce yapılmış yorumları varsa onlar da artık gösterilmeyecektir.

Retweetleri kapat ne demek?

Bir hesabın paylaştığı içeriği beğenmiyorsanız Retweetlerini kapatabilirsiniz. Bir kullanıcının Retweetlediği Tweetleri görmeye son vermek için hesap profil sayfasında, Retweetleri kapat seçeneğini işaretleyin (iOS'ta dişli simgesine veya web ve Android'de taşma simgesine dokunun).

Twitter gönderilerini kimler gördü?

Tweetlerimi kimler görebilir? Herkese Açık Tweetler (varsayılan ayar): Twitter hesabı olsun ya da olmasın herkes tarafından görülebilir. Korumalı Tweetler: Yalnızca Twitter takipçileriniz tarafından görülebilir.

Twitter kimler yanıtlayabilir?

Kimlerin Tweetinizi yanıtlayabileceğini seçmek için küre simgesinin yanındaki Herkes yanıtlayabilir öğesine tıklayın veya dokunun.

  • Herkes: Bu, şu anda varsayılan seçenektir. …
  • Takip ettiğiniz kişiler: Takip ettiğiniz kullanıcıların yanı sıra Tweette bahsettiğiniz herkes yanıtlayabilir.

Instagramda yoruma kapatma nasıl olur?

Instagram'da yorumlara kapatma nasıl yapılır? Yorumlar menüsünü ziyaret ettiğinizde, “Yorum kontrolleri” başlığının altında “Şu kişiden yorumlara izin ver” ve “Şu kişinin yorumlarını engelle” şeklinde iki seçenek göreceksiniz.

Hikayeye yanıt verme nasıl kapatılır?

Profilinize gitmek için simgesine veya sağ alttaki profil resminize dokunun. Sağ üstteki simgesine ve ardından Ayarlar'a dokunun. Gizlilik'e ve ardından Hikaye'ye dokunun. Yanıtlara ve İfadelere İzin Ver veya Mesaj Yanıtlarına İzin Ver (Instagram Lite) kısmında bir seçim yapın.

RT etmek ne demek?

Takipçilerinizle herkese açık olarak paylaştığınız bir Tweet, Retweet olarak adlandırılır. Bu, Twitter'da haberleri ve ilginç keşifleri iletmenin harika bir yoludur. … Twitter'ın Retweet simgesini kullandığınızda, Retweetiniz veya Alıntı Tweetiniz paylaştığınız Tweeti işaret eder.