Trendyol kart bilgileri

Trendyol kart bilgilerini kaydediyor mu?

not: mobil uygulama üzerinden alışveriş yapıyorsanız sistem kartınızı otomatik kaydediyor. kayıtlı kartlarım menüsünü bularak kayıtlı kartlarınızı siliniz.

Trendyol kart bilgileri güvenli mi?

Türkiye'nin Trend Yolu trendyol.com, tüm üyelerinin alışveriş deneyimini keyifli olduğu kadar, güvenli bir hale getirmek için çeşitli güvenlik önlemleri uygulamaktadır. trendyol.com'da kredi kartı bilgileriniz yalnızca sipariş işlemi gerçekleştirilirken kullanılır ve kesinlikle veri tabanında kayıtlı olarak tutulmaz.

Trendyol kayitli kart nasil silinir?

Trendyol.com Hesabınıza Giriş Yapın. "Hesabım" Menüsüne Giriş Yapın. Soldaki Menüden "Kayıtlı Kartlarım" Bölümüne Giriş Yapın. Sağ Bölümde Görünen Kartlarınızdan Silmek İstediğiniz Kartı Silebilirsiniz.

Kart Kayıt Sözleşmesi nedir?

Kredi kartı üyelik sözleşmesi Banka ve Kart Hamili arasında belirtilen hükümler çerçevesinde mutabık kalınan bilgileri kapsar. Bu çerçevede kredi kartınızın kullanımına ilişkin olarak yansıyacak faiz, ücret ve yasal bildirim detaylarını bulabilirsiniz.

Trendyol kart bilgileri son kullanma tarihi ne demek?

1-) Kart numaranız; kartınızın ön yüzünde bulunan ve 16 haneden oluşan numaradır. 2-) Son kullanma tarihi; kartınızın ön yüzünde ay/yıl şeklinde yer alan ve 4 haneden oluşan tarihtir.

Kredi kartım çalındı harcama yapılmış ne yapmalıyım?

Kaybolan kartınızdan harcama yapıldığı tespit edilirse kredi kartı harcama itirazı yapabilirsiniz. Bunun için bankanız size harcama itiraz formu gönderecektir. Bu formu doldurduktan sonra polis tutanağı ya da savcılık suç duyurusunun bir kopyası ile bankanıza başvurmalısınız.

Trendyol sadece kredi kartı mı?

Trendyol'da alışveriş sadece kredi kartı ya da banka kartları ile yapılabiliyor. Türkiye'nin en büyük E-Ticaret sitelerinden birisi olan ve son zamanlarda oldukça büyüyen Trendyol'da maalesef kapıda ödeme seçeneği yer almıyor.