Telefon ile alışveriş yapma

Cep telefonu ile temassız ödeme nasıl yapılır?

Telefonunuz ile ödeme yaparken;

  1. Cihazı ekran kilidi açık bir şekilde POS cihazına yaklaştırmanız yeterlidir. …
  2. 350 TL üstü işlemler için POS terminali sizden şifrenizi girmenizi isteyecektir. …
  3. Mobil Temassız Ödeme işlemlerinde güvenliğiniz için arka planda size özel dijital bir kart üretilir.

Mobil ödeme nasıl yapılır?

Hızlı, Kolay ve Temassız Ödeme İçin Şimdi Mobil Ödeme Zamanı!

  1. 5.0 ve üzeri versiyona sahip Android cihazınızda Axess Mobil'i açarak en alt satırdan kartlar sekmesine geçiş yapın, işlemler butonuna dokunun ve “mobil ödeme”yi seçin.
  2. Kullanmak istediğiniz kartı ekleyin.
  3. Kartınız mobil ödeme için tanımlandı.

Banka kartımı nasıl temassız yapabilirim?

Kartınızın temassız özelliğini kullanmaya başlamak için kartınızla yapacağınız ilk işlemin temaslı ve şifreli bir işlem olması gerekmektedir. Ödeme anında kasiyere temassız ödeme yapmak istediğinizi belirterek, POS cihazının uygun olması durumunda kartınızı POS cihazına yaklaştırarak ödeme yapabilirsiniz.

Kartın temassız özelliği nasıl anlaşılır?

Kartınızın üzerinde temassız işaretini ( ) görüyorsanız, kartınız temassız ödeme özelliği taşıyor demektir. Temassız kartınızı, temassız özellikli POS ve ya Ödeme Kaydedici Cihaza (ÖKC) yaklaştırarak ödemenizi hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

Kredi kartları nasıl temassız yapılır?

Temassız ödeme özelliği bulunan kredi kartlarında, ses dalgasına benzeyen dört çizgili bir sembol bulunur ve bu sembol Wi-Fi sembolüne benzer. Temassız özelliğini kullanarak ödeme yapılabilmesi için kartın en az 4 cm pos cihazına yaklaştırılması gerekir.

Banka kartı temassız olur mu?

Kredi kartlarında olduğu gibi, banka kartları ve ön ödemeli kartlar da temassız özellik taşıyabiliyor ve temassız ödemelerde kullanılabiliyor. … nın sınırlı ve teminat alınarak verilmesi, bankaların miktara bağlı kalmaksızın uyarı mesajı göndermeleri halinde temassız kartta standart ve güvenlik sağlanmış olacaktır.

Mobil Ödemeyi nasıl kapatırım?

Mobil ödemeyi kullanmak istemiyorsanız 444 11 15'i arayarak ya da MOBILODEME IPTAL yazıp 5555'e kısa mesaj atarak hattınızı mobil ödemeye kapattırabilirsiniz.