Tarık çamdal galatasaray maaş

Tarık Çamdal ne kadar kazanıyor?

Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Galatasaray'ın eski futbolcusu Tarık Çamdal'ı kadrosuna kattı. Adana Demirspor ile boş mukaveleye imza atan Tarık, Süper Lig'de Galatasaray'dan toplam 6 milyon 884 bin euro maaş almıştı

Tarık Çamdal Galatasaray’dan kaç para aldı?

2014/15 sezonu öncesinde Eskişehirspor'dan Galatasaray'a 4 milyon 750 bin Euro karşılığında transfer olan Çamdal, Sarı Kırmızılı takımda 5.5 milyon Euro civarında ücret kazanmıştı. Ajansspor'a konuşan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, "Tarık Çamdal ile asgari ücret üzerinden anlaştık.

Tarık Çamdal nerede oynuyor?

Tarık Çamdal kariyerine Türkiye 1.liginde devam etmektedir. Adana Demirspor'da forma giyen Tarık Çamdal, 2021 yılı itibari ile Adana Demirspor'da forma giyiyor.

Tarık Çamdal Galatasarayda kaç maç oynadı?

4,5 SEZONDA 42 MAÇ OYNADI Tarık Çamdal, Galatasaray'da geçirdiği 4.5 sezonda toplam 20 Spor Toto Süper Lig, 17 Ziraat Türkiye Kupası ve 5 UEFA Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 42 resmi müsabakada görev aldı. 27 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı forma ile gol atamazken, asist de yapamadı.

Tarık Çamdal neden kadro disi?

TARIK ÇAMDAL KADRO DIŞI Adana Demirspor yönetimi, maç içerisinde yaptığı hatalardan dolayı Tarık Çamdalkadro dışı bırakma kararı aldı. Tarık Çamdal bu maçın 27. dakikasında Süleyman Koç'un yerine dahil olmuştu. Tecrübeli futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2021'de sona eriyor.

Gökhan inler nerede oynuyor?

Adana DemirsporGökhan Inler / Şu andaki takımı (#88 / Orta saha)

Yunus Akgün nerede oynuyor?

Adana Demirspor#23 / Forvet Türkiye 21 Yaş Altı Millî Futbol TakımıForvet Yunus Akgün/Şu andaki takımları