Pegasus bagaj kg sınırı

Yurtiçi Avantaj uçuş sınıfında bagaj hakkı; 8 kg ağırlığında kabin bagajıyla beraber el çantası veya bilgisayar çantası ve 20 kg sınırını geçmeyecek kargo bagajından oluşmaktadır.

Pegasus bagaj hakkı kaç kilo 2021?

Eko15 kg
Avantaj20 kg
Comfort Flex20 kg

Uçakta kilo başına kaç TL 2021?

Yurtiçi direkt uçuşlarda Business Class, EcoFly, ExtraFly ve PrimeFly uçuş sınıflarının tümünde bagaj hakkı aşımlarında kilogram başına 12 Türk Lirası ödenmesi gerekmektedir. Yurtiçi aktarmalı uçuşlarda ise bagaj aşımı tutarı kilogram başına 18 Türk Lirası olarak belirlenmiştir.

Pegasus bagaj hakkı kaç kilo korona?

Pegasus Havayolları'nın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada 'Yeni kabin bagajı güncellemem geldi! Artık tüm seyahatlerinde uçak içine kilo sınırına takılmadan sadece 1 adet 55x40x20 cm ebatlarında olan kabin bagajını alabilirsin. Check-in bagaj hakkın ise yurt içinde 15 kg olacak şekilde aynen devam ediyor.

Uçakta valiz kaç kilo olmalı?

Yurt içi uçuşlarda bagaj hakkı 15 – 25 kg. arasında değişiyor. Uluslararası uçuşlarda ise, 20 – 40 kg. arası bagajla yolculuk yapabilirsiniz. El bagajında ise 6 kg. ağırlık sınırı var. Bagajda taşınacak spor gereçleri için ayrı ücret ödemeniz gerekiyor.

Pegasus sırt çantasına izin veriyor mu?

El bagajı olarak, 55x40x20 cm'ye kadar boyutlarda ve 8 kg ağırlığa sahip bir parçanın yanı sıra, aralarından seçim yapabileceğiniz bir ek kişisel eşya (dizüstü bilgisayar, kamera, sırt çantası, evrak çantası, şemsiye) alabilirsiniz.

Uçakta fazla bagaj kaç para?

Havayolu iç hat seferlerinde kg başına 6 TL, dış hat seferlerinde de kg başına 10 Euro alıyor. İsteyen yolcular, uçuştan önce paket de satın alabiliyor. İlave 5 kg iç hatlarda 15 TL, dış hatlarda 15 Euro'dan başlayan paketler satın alınabiliyor. Tüm iç hat noktalarında fazla bagajın kg ücreti 6 TL.

Uçakta kilo başına kaç para?

İç hat-iç hat bağlantılı uçuşlarda ek bagaj ücretleri internet sitesi, mobil uygulama ve seyahat acentelerinden alındığında 10TL/KG-30TL/KG aralığında değişirken, çağrı merkezinden alımlarda 12TL/KG-17TL/KG aralığındadır.