Meb gov tr lgs 1 nakil sonuçları

E okuldan nakil sonuçları nasıl öğrenilir?

Öğrenciler, yerleştirme sonuçlarına TC kimlik numaraları ve doğum tarihleri ile "sonuc.meb.gov.tr" internet adresinden ulaşabilecek.

1 nakil yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?

Yerleştirmeye esas 1. nakil sonuçları 2 Ağustos'ta açıklanacak. Yerleştirmeye esas 2. nakil tercih başvuruları 2-6 Ağustos'ta yapılabilecek, sonuçlar 9 Ağustos'ta açıklanacak. Böylece merkezi yürütülen ana yerleştirme süreci, 9 Ağustos 2021'de tamamlanmış olacak.

LGS 2 nakil sonuçları açıklandı mı?

LGS yerleştirmeye esas ikinci nakil tercih sonuçları 9 Ağustos Pazartesi günü erişime açıldı. … İkinci yerleştirmeye esas nakil sonunda da hiçbir yere yerleşemeyen öğrenciler için il/ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonlarınca yerleştirme başvuruları alınacak ve 20 Ağustos'ta yerleştirme süreci tamamlanacak.

2021 lise nakil sonuçları nereden bakılır?

LGS tercih sonuçları “http://www.meb.gov.tr” adresinden öğrencilerin erişimine açıldı. Sonuçların açıklanmasının ardından birinci nakil başvuruları 26-30 Temmuz tarihleri arasında alınacak.

Nakil onaylandığını nasıl anlarız?

Öğrencinin hangi okula nakil yaptırdığını ve nakil sonucu hangi şekilde sonuçlandığını görmesine olanak sağlamaktadır. E-Okul veli bilgilendirme sisteminden giriş yaptıktan sonra sol tarafta bulunan seçenekler arasında kırmızı okun gösterdiği nakil durumu seçeneğine tıklayarak nakil durumunu öğrenebilirsiniz.

Öğrenci Nakil başvuru sonucunu nasıl öğrenebilirim?

NAKİL SONUÇLARI NASIL SORGULANIR? MEB'in internet sitesine giriş yaptıktan sonra duyurular kısmından ya da yukarıdaki MEB linkine tıklayarak sonuç sorgulama sayfasına erişebilirsiniz. Sayfaya girdiğinizde sizden T.C kimlik numaranızı ve doğum tarihinizi soracak.

Nakiller saat kaçta açıklanıyor 2021?

Yerleştirmeye esas nakil tercihleri ortaöğretim kurumlarına tercih ve yerleştirme takvimi doğrultusunda 2 (iki) dönem hâlinde alınacak ve yerleştirmeye esas nakil sonuçları her nakil döneminin sonunda, 02 Ağustos 2021 ve 09 Ağustos 2021 tarihlerinde ilan edilecektir.