Lip balm nasıl yapılır

Balmumu ve Hindistan cevizi yağını bir cezveye alın. Daha sağlıklı bir erime sağlamak için ateşte değil de kaynamış suda eritmek daha doğru olacaktır. Kaynamış suyu bir tencereye koyun ve cezveyi su içerisinde balmumu ile Hindistan cevizi yağı eriyene kadar bekletin. İkisi de eridikten sonra nar suyunu ilave edin.Jul 8, 2020

Doğal Lip Balm nasıl yapılır?

Naneli Dudak Nemlendiricisi Badem yağı, balmumu, shea yağı ve Hindistan cevizi yağını eritin. Ocaktan alıp nane yağını ekleyin, karıştırın. Dudak nemlendiricisi kaplarına karışımı dökün.Bir gece boyunca donmasını bekleyin.

Lip balm ile neler yapılır?

Dudak balmı ve lip balm olarak da bilinen dudak balsamı kuru ve çatlamış dudakları yumuşatmak, dudaklardaki yeni çatlak oluşumu engellemek, dudakları çevresel etmenlerden korumak için kullanılan kozmetik bir üründür.

Balsam nasıl yapılır?

Çiğ balı ve tercih ettiğiniz esansiyel yağı 10-20 damla kadar karışıma eklemeden önce mikrodalgada hazırladığınız karışımı yaklaşık 10 dakika soğumaya bırakın. Balsam soğuduktan sonra kıvamına göre, ekstra yağ ekleyebilirsiniz. Yumuşak ve nemli ellere 'Merhaba' deyin!

Dudak parlatıcısı nasıl yapılır?

  1. BALMUMU İLE DUDAK PARLATICISI.
  2. Malzemeler; 4 yemek kaşığı zeytinyağı veya üzüm çekirdeği yağı 2 çorba kaşığı balmumu. 3 adet E vitamini kapsülü 2 çorba kaşığı hindistancevizi yağı …
  3. VAZELİN BAZLI DUDAK PARLATICISI.
  4. Malzemeler; 2 çorba kaşığı vazelin. Pancar tozu veya renkli allık (isteğe bağlı) Renkli ruj ( isteğe bağlı)

Oct 17, 2019

Vazelinden lip balm nasıl yapılır?

Avucunuzun içine aldığınız bir miktar vazelini dilediğiniz esans yağı ile birlikte yoğurmaya başlayın. Yoğurma işlemine esansın kokusu vazeline geçene kadar devam edin. Hazırladığınız dudak nemlendiricinizi ruj kabına veya krem kutusuna doldurun.

Evde dudak maskesi nasıl yapılır?

Bademli ev yapımı dudak peelingi için 1 çay kaşığı doğranmış bademi, 1 çay kaşığı rafine şekeri ve yarım çay kaşığı balı bir kasede karıştırın. Bu karışımı dudağınıza kalın bir tabaka halinde sürün. 2 dakika bekledikten sonra bir diş fırçasıyla karışımı çıkarın. Ilık suyla dudağınızı durulayın.

Dudak Balmı başka nerede kullanılır?

Balmın, daha bilinen ismiyle dudak balmının 10 farklı kullanım alanını güzellik rutininize dahil etmeye hazır olun.

  • 1- Göz makyajı temizleyicisi. …
  • 2- Kütikül yumuşatıcı …
  • 3- SOS nemlendirici. …
  • 4- Saçlarda elektriklenmeyi giderir. …
  • 5- Topuk yumuşatıcı …
  • 6- Kaş sabitleyici. …
  • 7- Aydınlatıcı …
  • 8- Parlak göz kapakları