Kastamonu kamu iş ilanları

İŞKUR işçi alımı var mı?

1.268.357 kişiye umut kapısı açan İŞKUR'dan 2022'ye yeni işle girmek isteyenlere müjde! İŞKUR üzerinden vasıfsız-vasıflı işçi alımı yapılıyor. Bugüne kadar 1 milyon 268 binden kişi ilanlara başvurdu işbaşı yaptı. … Aralık 2021 İŞKUR işçi alımı ilanlarına göre hangi sektörlere alım yapılacağı belli oldu.

İŞKUR kamu personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

İş arayanlar niteliklerine uygun kamu ilanlarına başvuru işlemini; İŞKUR internet şubesinden https://esube.iskur.gov.tr/ Alo 170 İletişim Hattı üzerinden. En yakın İŞKUR birimine şahsen müracaat ederek.

İŞKUR Milli Eğitim Başvuruları Ne Zaman?

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Toplum Yararına Programı kapsamında İlçemiz okullarında çalıştırılmak üzere 20 kişi alınacaktır. Başvurular 28/08/2021-01/09/2021 tarihleri arasında internet üzerinden ve 170 numaralı telefondan başvurular yapılacaktır.

Kurum dışı memur alımı ne demek?

Kurum Dışı Kamu Personel Alımı KPSS'siz Ne Demek? Kamu kurum ve kuruluşlarının kurdukları şirketler üzerinden personel alımı demektir. Bu şirketler doğruda kamu personeli alımı yapmadığı için KPSS'siz alım yapmaktadır. Alım yapılan kişiler genellikle kamu binalarında görev yapmaktadır.

İŞKUR’dan nasıl işçi alınır?

Eleman arayan kamu kurumları işgücü istemlerini, İŞKUR'un internet portalına üye olmak suretiyle doğrudan sisteme kayıt ederek iletebilecekleri gibi her türlü iletişim kanallarını/araçlarını kullanmak suretiyle ileterek istediği özellikte işgücü için ilan verebilir.

İŞKUR’dan eleman alımı nasıl olur?

İŞKUR Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren bir kurumdur….İŞKUR memur-işçi ilanına nasıl başvurulur?

  1. https://esube. iskur.gov.tr üzerinden.
  2. Alo 170 üzerinden.
  3. İŞKUR birimine şahsen müracaat ederek yapılır.

11-Jan-2022

İŞKUR’dan evde paketleme işine nasıl başvurabilirim?

Evde paketleme işinde çalışmak isteyen kadınlar, ikamet adreslerine en yakın İŞKUR şubesine giderek kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Kayıttan hemen önce ise İŞKUR evdepaketleme başvuru formunu doldurmaları zorunludur.