Kadıköy vapur saatleri besiktas

En son Beşiktaş Kadıköy Vapuru kaçta?

Besiktas Kadikoy vapur saatleri çizelgesinde ilk vapur 06:45'te kalkıp 07:05'te Beşiktaş iskelesine varmaktadır. Her 10 dakikada bir sefer devam etmektedir ve en son sefer 20:45'te sona ermektedir. Sadece cuma ve cumartesi günleri son vapur akşam 21:15'te kalkmaktadır.

Besiktas Kadıköy vapur kaç dk?

Ek bilgi: KADIKÖYBEŞIKTAŞ hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 25 dakika.

Kadıköyden Eminönüne vapur var mı?

Kadıköy'den Eminönü'ne gitmek için kalkan vapurlar hafta içi her gün sabah saat 07:00'de ilk seferini gerçekleştirmektedir. Yolculuğunuz 20 dakika sürmektedir. Her 15 dakikada bir kalkan vapurlar akşam 20:40'ta son seferini gerçekleştirmektedir.

Kadıköyden nereye vapur var?

  • İDO. Sirkeci — Harem.
  • Turyol. Beşiktaş — Kadıköy Metro. Eminönü — Kadıköy — Adalar. Üsküdar — Karaköy — Eminönü …
  • Dentur. Beşiktaş — Üsküdar. Kadıköy — Beşiktaş …
  • Prenstur. Kartal — Büyükada — Heybeliada.
  • Mavi Marmara. Bostancı — Kınalıada — Burgazada. Bostancı — Heybeliada — Büyükada.
  • Beyden. Beykoz — Sarıyer. Beykoz — Yeniköy.

Vapurlar saat kaça kadar?

Buna göre, saat 21.00'e kadar yapılan tarifeli seferler söz konusu hatlarda uzatıldı. Her iki hatta da karşılıklı uzatılan seferler kapsamında, Eminönü'den saat 00.50'de, Kadıköy'den saat 01.00'de en son sefer yapılacak. Eminönü'den kalkan vapurlar, Karaköy'e uğrayarak seferlerini Kadıköy'de sonlandıracak.

Bakırköy Kadıköy Ido kalktı mı?

(İDO) 1 Aralık 2018 tarihinden itibaren iç hat seferlerini durduruyor. ŞİRKET kaynaklarından alınan bilgilere göre İDO'nun Bostancı-Bakırköy, Bostancı-Kabataş/Beşiktaş ve Adalar'dan oluşan iç hat seferleri 1 Aralık tarihinden itibaren artık yapılmayacak.

Yeniköy Beykoz motor kaç dakika sürüyor?

Beykoz Merkez'den hafta içi ve Cumartesi günleri sabah saat 06.40'da başlayacak olan seferler, saat 09.00'a kadar 15 dakikada bir yapılacak. O saatten sonrası ise 20 dakikada bir motor kalkacak.