Istanbul üniversite konukevleri

Kamu Misafirhanelerinden kimler yararlanabilir?

Devlet Misafirhanelerinde Kimler Kalabilir? Kamuda çalışanlar için Türkiye'nin hemen hemen her bölgesinde çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına ait misafirhaneler bulunmaktadır. Kurum ve kuruluşun belirlediği politikalara göre bu misafirhanelerden kamu personelinin kendisi, akrabaları ve tanıdıkları faydalanabilir.

Adalet Bakanlığı misafirhaneleri hangi illerde var?

SıraSosyal Tesisler
1Ankara Adaletevi
2İzmir Adliyesi Sosyal Tesisi
3Dalaman Sosyal Tesisi
4Gökçeada Eğitim ve Dinlenme Tesisi

Ibb sosyal tesisler ne zaman açılıyor?

İBB sosyal tesisleri, 12 Haziran 2020 Cuma gününden itibaren yeniden açılıyor. Sosyal tesislerde fiziksel teması en aza indirmek için karekodlu menüler kullanılacak, açık büfe kahvaltı olmayacak.

Sosyal tesislerden kimler yararlanabilir?

Ancak, tesislerden yararlanmada öncelik; o kurum personeli ve emeklisi ile bunların eşleri, üstsoy ve altsoylarına verilir. (10) Söz konusu tesislerde, 1 Şubat 2018 tarihinden sonra doğan çocuklar için konaklama bedeli alınmaz.

Dsi misafirhane kimler kalabilir?

2- Kamu-Kurum personeli, kimliğinin bir fotokopisi ile altsoy ve üstsoyları (anne, baba, büyükanne, büyükbaba, eş, çocuklar, torunlar, eşin annesi ve babası) kendi kimliklerinin ibraz edilmesi koşulu ile kamu-kurum personeli ücretinden faydalanacaktır.

Iller Bankası misafirhanesinde kimler kalabilir?

Misafirhanelerde konaklamalarda öncelik; Bankamız personeli ve emeklisi ile bunların eşleri, üstsoy ve altsoylarına verilecektir.

ATGV nerelerde var?

İstanbul, Antalya ve Ankara'da bulunan ATGV Hakim Evleri bünyesinde yer alan Kongre ve Toplantı salonlarımızı tercih edebilirsiniz. En yenilikçi teknolojilerle tüm seminer, toplantı ve tanıtım etkinliklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. AdaletKart ile Tüm Alışkanlıklarınız Değişecek!