Güncel tutar nedir turkcell

*177*3#'e arama yaparak. Cep telefonunuzun mesaj bölümüne GUNCEL yazıp, 8888'e mesaj gönderebilirsiniz. Turkcell Şifreniz ile Online İşlemler'e girerek, "Güncel Konuşma Tutarı" bilginize ulaşabilirsiniz.

Turkcell Güncel fatura tutarı ne demek?

Faturalı Hat Turkcell.com.tr anasayfasından hesabınıza giriş yapın. Ana menüde en alt alanda bulunan "İşlem Merkezi" seçeneğinin üzerine gelin. Açılan ekranda "Faturalarım" altında yer alan "Güncel Fatura" seçeneğine tıklayın. Önünüze gelen sayfada güncel fatura tutarınızı görebilirsiniz.

Bu ayki Turkcell faturam ne kadar?

Son aya ait fatura tutarınızı, FATURA yazıp 2222'ye göndererek sorgulayabilirsiniz. Turkcell Şifreniz ile Online İşlemler'e girerek "Ödenmemiş Fatura" linkine tıklayarak faturalarınızın tutar ve son ödeme tarihlerine ilişkin bilgilere ulaşabilirsiniz.

Güncel fatura tutarı nasıl öğrenebilirim?

GUNCEL servisi ile, mobil hattınıza ait en güncel fatura bilginizi kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip “GUNCEL” yazarak 5555'e gönderin ya da *100#'yi tuşlayın. Cep telefonunuza gelecek olan mesaj ile son birkaç güne kadar olan faturalanmamış kullanım tutarınızı öğrenebilirsiniz.

Güncel fatura ne anlama gelir?

Güncel fatura bilgisi, fatura dönemlerinizin başlangıç tarihinden sonraki yaklaşık harcama tutarlarınızı içermektedir. … Bu bedel, vadesinde ödenmeyen tutar üzerinden, ödemenin gerçekleştiği tarihe kadar aylık %2 oranıyla hesaplanır ve takip eden faturayla tahsil edilir.

Turkcell fatura Sorgulama ücretli mi?

Güncel sorgulama servisi ücretsizdir. Fatura servislerinin ücreti 2,50 TL'dir. Tüm vergiler dahildir.

Turkcell faturalama işlemi ne kadar sürer?

Fatura kesim tarihini değiştirmek için tıklayın. Faturanız, talebinize göre her ayın 10'unda, 20'sinde veya 25'inde kesilmektedir.

* 159 nedir?

Kalan dakikalarınızı KALAN yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz. Ayrıca cep telefonunuzdan *159# tuşlayarak "ara" tuşuna basabilir ya da K urumsal Online İşlemler üzerinden sorgulayabilirsiniz.