Defi maxx ot ilacı fiyatı

Ot ilacı etkisini kaç günde gösterir?

Elumis normal hava koşullarında uygulandıktan 2-4 gün içerisinde yabancı ot üzerindeki etkisi gözlemlenir.

Ot ilacına ne kadar su katılır?

Önce deponun 1/3 kadarına su doldurulur ve üzerine 0.3 L ilaç atılır ve bu şekilde iyice karıştırılır. Daha sonra üzeri 400 litreye tamamlanır.

Defi Maxx nedir?

Etki şekli : Defi Maxx, patates tarlalarındaki yabancı otlar ile mücadelede çıkış öncesi (Pre-em) kullanılan 2 aktif maddeli seçici bir yabancı ot ilacıdır. Böylece Defi Maxx, her 2 aktif maddenin sinerjik etkisi sayesinde patateste mükemmel bir yabancı ot kontrolü sağlar. …

Syngenta ilacı nerelerde kullanılır?

Bitki Koruma Ruhsatlı olduğu ürünler: Elma, Armut, Antepfıstığı, Kiraz, Hububat, Süs bitkileri, Ayçiçeği, Domates, Patlıcan, Mısır, Şekerpancarı, Genel zararlılar, Bağ, Mercimek, Diş Budak.

Ot ilacı yağmurdan etkilenir mi?

İlaçların etkinliği hava sıcaklığı ile yakından ilgilidir. … Diğer sistemik etkili herbisitlerde ilaçlamadan bir saat sonra yağmur yağarsa ilaç etkisiz olabilir. Toprağa atılıp 5-7 cm derinliğe karıştırılması gereken ilaçlar da uygulamadan hemen sonra toprağa karıştırılmalıdır.

Ot Cikmamasi icin ne yapmali?

Beyaz sirkeyi yok etmek istediğiniz ot yapraklarına sprey ile püskürterek birkaç tekrarda bu otların kurumasını sağlayabilirsiniz. Sirkenin toprağa ve diğer bitkilere temas etmemesine özen gösterin. 4 litre sirkeye bir fincan kaya tuzu ve sofra tuzu karışımı ekleyerek etkili bir yabani ot öldürücü elde edebilirsiniz.

100 litre suya ne kadar ot ilacı?

İLAÇLAMA ALETİNİN TEMİZLİĞİ: Özellikle yabancı ot ilaçları ve bitki gelişim düzenleyicilerinin kullanıldığı ilaçlama aletlerinin deposuna 100 litre suya 100cc dozda STARWET ilave edilir ve karıştırılır.