Cinsel bölgedeki kıllar nasıl kesilir erkek

Yoğun kimyasal ürünler kullanılmamalıdır. Kıl temizliği için ise çok uzatmadan kesmek önemlidir. Cinsel organdaki kılları keserken iyi bir jilet kullanılmalı, tahrişin önüne geçilmelidir. Eğer bölge hassassa jilet yerine bitkisel kıl dökücüler kullanılabilir.

Penisin üzerindeki tüyler nasıl yok edilir?

penis ve testis kıllarını kesmenin en ideal yolu

  1. duş jeli, su ile köpürtülerek penis üzerine yayılır.
  2. penis ereksiyon hâline getirilir.
  3. tıraş bıçağı ile yavaşça kıllar kesilir.
  4. su ile yıkanır.

09-Apr-2019

Erkek makat bölgesi kılları nasıl alınır?

Jileti suya tutarak üzerinde biriken kılları temizlerseniz daha rahat kullanırsınız.

  1. Jileti suya tutarak üzerinde biriken kılları temizlerseniz daha rahat kullanırsınız.
  2. Yani önce banyo yapmalı böylece tüyler yumuşamalı ve banyodan çıkmadan genital bölge tıraş bıçağı ile temizlenmelidir.

Jilet ile özel bölge nasıl alınır?

Bıçakların cilde olabilecek en yakın teması sağlaması için cildi gerin. Dokunuşlarınızı hafif ve nazik tutarak tüyün uzama yönüne doğru tıraş olmaya başlayın. Ardından daha fazla tıraş jeli uygulayın ve tüyün uzama yönünün tersine tıraş olun. Buradaki cilt hassas olduğundan mümkün olduğunca az dokunuşla işi bitirin.

Tuy Dokucu krem penise surulur mu?

Emmak Tüy Dökücü Krem Cilt yaralarının olduğu bölgeye, Güneş yanığı, pişik, çatlak deri, açık yara, kesik bölgeler, sivilce, kulak ve burun, yüz, Meme uçlarında, Aşırı hassas Genital (Vajina, penis başı ve testis) bölgelerinde kullanılmaz.

Tüyleri azaltmak için ne yapmalı?

Limon kürü, en etkili tüy azaltıcı doğal yöntemlerden biridir. Bu kür, limon suyu ve tuzun karışımıyla hazırlanır. Hazırlanan karışım tüy köklerini zayıflatarak zamanla tüylerin azalmasına yardımcı olur. Eğer kürü uygularken cildinizde yanma hissederseniz uygulamayı sonlandırıp cildinizi hemen yıkamalısınız.

Kalçadaki tüyler nasıl alınır erkek?

Kalçadaki tüylerden Buz Lazer ile kalıcı bir şekilde kurtulabilirsiniz. Buz Lazer ortalama 8 seans önerilir. Her seans sonrasında tüylerde azalma, incelme ve seyrelme fark edilir. İlerleyen seanslarla birlikte kıl kökleri bir daha kıl üretemeyecek şekilde tahrip edilir.

Makat temizliği nasıl olur?

Normalde Dışkılama Sonrası Makat Bölgesi Temizliği

  1. Ilık su kullanılarak yapılmalı ve ardından bu bölge ıslak bırakılmamalıdır.
  2. Bu bölgenin su ile yapılan temizliğinden sonra kuru tuvalet kağıdı veya havlular ile kuru kalması sağlanmalıdır.