Bella eyes fiyat

Bella Eyes estetiği kalıcı mı?

Endoskopik tekniklerde ise göz çevresinde görünür bir kesi oluşmaz. Bella Eyes tekniği; sonuçları kalıcı olan, oldukça etkili sonuçlar elde edilmesini sağlayan modern bir tekniktir. Hastanın ihtiyacına badem göz estetiği kaş ve yanak estetikleri birleştirilerek kombine operasyonlar yapılabilir.

Badem göz estetiği fiyatı ne kadar?

Badem göz ameliyatı SGK kapsamı dışındadır ve fiyatları ortalama 1500 TL arası değişebilir.

Bella Eyes kaç günde iyileşir?

Eğer kişi çok hassas ise takribi 4-5 günde geçecek morluk/ödem olabiliyor ama tamamı iyileşiyor. Hastalarımız genelde 4-7 gün gibi izin alırsa yeterli oluyor. Ameliyattan hemen sonra sonucun belli olması da en motive edici şey.

Bella Eyes Botoks nedir?

Cat eyes ya da bella eyes olarak adlandırılan çekik gözler, kişiye daha fresh ve çekici bakışlar sağlarken aynı zamanda, yerçekimine karşı yüzü de yukarı asan uygulamalar arasında yer alır. İsmi ünlü manken Bella Hadid'den gelen bu işlem gözlerin yukarıya doğru çekik olmasını sağlar.

Fox Eyes kalıcı mı?

Fox Eyes Estetiği askılama uygulaması olduğu için diğer askılama işlemleri gibi kalıcılığı 1,5 — 2 yıldır. En önemli artılarından biri de beğenilmediği takdirde geri alınabilen bir işlem olmasıdır.

Badem göz ameliyatı kalıcı mı?

Merhaba, gözleri daha iri ve çekici göstermek için uygulanan badem göz estetiği cerrahi bir işlem olduğu için kalıcı bir uygulamadır.

Burun estetiği fiyatı ne kadar?

Özel hastanelerde fiyatlar devlet hastanelerinin aksine oldukça maliyetlidir. En düşük maliyetli bir burun estetiği işlemi 12.000 TL'den başlayıp ek işlemler ile fiyat doğru orantılı olarak artmaktadır. Özel hastanelerinde genel olarak en yüksek tutar yaklaşık 30.000 TL'ye kadar çıkarılabilmektedir.