Behzat ç oyuncuları

Behzat Ç kaç oyuncuları?

Başrol oyuncuları Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Fatih Artman, Berkan Şal'dır. Ana kadrodaki diğer oyuncular ise Berke Üzrek, Seda Bakan, Hakan Hatipoğlu Engin Öztürk ,Ege Aydan,Ayça Eren,Mine Tugay, Ahmet Uğurlu, Sezin Akbaşoğulları, Eray Eserol'dur.

Behzat Ç Harun nişanlısı kim?

Aslı adında bir kızkardeşi vardır. Daha sonra kızkardeşi Aslı, ekibin çömez polis memuru Cevdet'le evlenmiş; Harun ise önce görücü usulüyle bulunan Meliha isminde başörtülü bir kızla nişanlanmıştır.

Larissa Behzat Ç kim?

Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu. Dizisinde LARİSSA Karakteri olarak dizi ekibine katıldı. …

Behzat Ç filmleri kaç tane?

Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm2011 Behzat C. Ankara Yaniyor2013 Behzat Ç./Movies

Behzat Ç sansürsüz yok mu?

Final bölümüyle televizyon macerası biten kült dizi Behzat Ç. , hayatı ve ülke gündemi hakkında çarpıcı açıklamalar yapan Beşikçioğlu, dizinin sevenlerine güzel bir haber de verdi: Behzat Ç. sansürsüz devam edecek.

Behzat Ç Şule kimi öldürdü?

Şule, kardeşi Berna'yı gece kulübünün çatısından aşağıya atarak öldürmüş ve böylelikle Behzat Ç.'ye olan öfkesini dindirmeye çalışmıştı. Ercüment Çözer'in adamları görüntülerden Şule'yi yakalamış ve Ercüment onu hem tehdit edip hem de para vererek kandırıp Behzat Ç.'nin yanına göndermişti.

Behzat Ç kızının katili kim?

2 Sezon Videosu. Ercüment Çözer, sözünde durarak kızının katilini Behzat Ç.'ye teslim etmiş ama bu durum Behzat Ç.'de yeni yaralar açmıştır. Kızı Berna'nın katili, bugüne kadar varlığından bihaber olduğu diğer kızı Şule'dir.