Annemizi saklarken oyuncu kadrosu

Annemizi Saklarken dizisinin oyuncuları arasında; Kutsi, Yeşim Ceren Bozoğlu, Hande Doğandemir, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Daşdemir, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin, Özgür D. Foster ve Güngör Bayrak yer alıyor.5 Jan 2022

Annemi saklarken dizisi ne zaman?

Annemizi Saklarken dizisi yeni bölümü her hafta çarşamba akşamları ekrana geliyor.

Annemi saklarken konusu nedir?

Handan Nişantaşı'nda bulunan, özel bir moda atölyesinde müşteri asistanı olarak çalışan genç bir annedir. Handan çok genç yaşta anne olmuştur ve çocuklarıyla beraber rahat bir hayat yaşamak istemektedir. Handan, hayallerine kavuşmasının tek yolunun doğru bir evlilik yapmaktan geçtiğine inanır.

Annemi Beklerken dizisi hangi kanalda?

Annemizi Saklarkendizisi 8 Aralık Çarşamba saat 20.00'de STAR TV izleyicisiyle buluştu. Dizi her çarşamba ekrana geliyor.

Üç kuruş hangi gün?

Pazartesi akşamları Show TV'de ekranlara gelen Ay Yapım'ın ilgiyle izlenen dizisi 'Üç Kuruş'un …

Annemizi saklarken kaç bölüm oynadı?

Annemizi Saklarken, OJO Pictures imzalı, ilk bölümü 8 Aralık 2021 tarihinde yayımlanan Türk yapımı dram türündeki televizyon dizisi. Dizinin başrollerinde Hande Doğandemir, Kutsi ve Hatice Aslan yer almaktadır. Dizi, 2 Şubat 2022 tarihinde yayımlanan 8. bölümü ile final yaparak sona erdi.

Annemizi Saklarken hangi gün hangi kanal?

Annemizi Saklarken yeni bölüm için araştırmalar başladı. Star TV yayın akışında yer alan Annemizi Saklarken dizisi her hafta çarşamba akşamları yayınlanıyor.

Üç kuruş ne zaman Show TV?

Üç Kuruş her Pazartesi Show TV'de! Üç Kuruş yeni bölümleriyle her Pazartesi 20.00'de Show TV'de!