Ziraat trader ücretli mi

Ziraat Trader Android, İndiroid ve Android Market'ten ücretsiz indirilebilir. Hisse Senedi ile ilgili olarak; alım satım emri, emir bölme, emir düzeltme, emir iyileştirme, emir iptali işlemlerini kolayca yapabilir, … Hisse senetleri ve VİOP derinlik bilgilerine uygun hizmet paketini satın alarak ulaşılabilir.

ZPRO ücretli mi?

Evet. Zpro'dan giriş yaparak “LİSANS TALEP” butonundan tıklayarak arzu ettiğiniz datayı seçebilir ve ekrandan satın alabilirsiniz. Ücreti ekstrenize yansıtılır. Lisansın bedeli AYLIK olup her ayın ilk işgünü hesabınızdan tahsil edilir.

Ziraat Trader nasıl açılır?

Ziraat Yatırım müşterisi olmak için size en yakın Ziraat Bankası şubesine gidip sözleşme setimizi doldurabilirsiniz. Hesap açılışı ile ilgili detaylı bilgi için 0 850 22 22 979 (ZRY) Aracılık Hizmetleri Servisimizi arayabilirsiniz.

ZBorsa ücretli mi?

ZBorsa – Mobil, tüm Ziraat Yatırım müşterilerine ücretsiz sunduğumuz mobil uygulamamızdır. Seçtiğiniz ve değiştirebileceğiniz 10 adet Hisse, Varant veya VİOP kontratının canlı fiyatını BİST veri ücreti ödemeden takip edip işlem yapabilirsiniz.

ZBorsa ne kadar para kesiyor?

İnternet üzerinden yapılan işlemlerde işlem başına minimum 0.20 TL+ BSMV' dir. Aracılık Hizmetleri Servisimiz (AHS) aracılığı ile yapılan işlemlerde işlem başına minimum 3 TL + BSMV'dir. İnternet üzerinden yapılan işlemlerde günlük işlem hacmi artışına göre günlük daha düşük komisyon oranları uygulanmaktadır.

Ziraat Trader mobil nedir?

ziraat trader; gerçek zamanlı bıst verilerini, serbest piyasa döviz fiyatlarını, güncel finansal haberleri, faiz, yurtdışı döviz spot ve pariteleri, emtia fiyatları, vadeli işlem piyasaları, eurobond verileri dâhil tüm finansal piyasaları her yerden izlemenizi sağlar.

ZBorsa gecikmeli mi?

ZBorsa tüm Ziraat Yatırım müşterilerine ücretsiz sunduğumuz mobil uygulamamızdır. Bist'de yer alan tüm Hisse, Varant veya VIOP kontratının canlı fiyatını BİST veri ücreti ödemeden takip edip işlem yapabilirsiniz. … Ücret gerektiren diğer veriler de uygulamamızda gecikmeli şekilde mevcuttur.

Ziraat Trader Şifre Nasıl Alınır?

İnternet üzerinden PAROLA alabilir miyim? Hesabınız açılır açılmaz mail adresinize PAROLA otomatik olarak gönderilir. Parolanızı unuttuysanız; İnternet girişlerinizde PAROLAMI UNUTTUM ile yeni parola alabilirsiniz. Veya 0 850 22 22 979 arayıp yeni parola isteyebilirsiniz.