Turkcell e imza

Turkcell e imza nasıl kullanılır?

Turkcell Mobil İmza'yı destekleyen bir uygulama üzerinde elektronik imza atmak istediğinizde; Uygulama ekranındaki İMZALA tuşuna basın. Bu tuşa bastığınızda, bilgiler hazırlanarak, imzalanmak üzere cep telefonu ekranınızda işlem bilgisi çıkar. İşleme ait açıklamayı onaylamak için TAMAM'a basın.

Mobil İmza kaç TL Turkcell?

*10.01.2022 tarihi itibariyle Mobil İmza Başlangıç 3 Aylık Paketi 3 aylık 25 TL, Mobil İmza Aylık Kamu Paketi aylık 7 TL, Mobil İmza Aylık Avukat Paketi aylık 9 TL, Mobil İmza Yıllık Avukat Paketi yıllık 70 TL ve Mobil İmza Yıllık Standart Paketi yıllık 95 TL'den ücretlendirilmeye başlanmıştır.

E-devlet Mobil İmza nasıl alınır Turkcell?

Ehliyet, nüfus cüzdanı veya pasaportunuzla dilediğiniz bir Turkcell Mağazalarına başvurarak Turkcell Mobil İmza Sertifika Sahibi Taahhütnamesi'ni imzalamanız gerekir. Hat sahibi bireysel kullanıcılar Dijital Operatör Uygulaması üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Hattımı mobil imzaya nasıl açarım?

Başvuru evraklarınız alındıktan sonra bir hafta içerisinde Türk Telekom Müşteri Hizmetleri (444 1 444) yetkilileri tarafından aranırsınız ve kimlik doğrulama işlemleriniz yapılır. Kimlik doğrulamada herhangi bir problem olmadığı takdirde mobil imza servis aktivasyonu yapılır.

Elektronik imza nedir nasıl kullanılır?

Elektronik imza, elektronik ortamda bulunan bir belgeye eklenerek imzalayanın kim olduğunu belirlemeye yarayan veridir. 5070 Sayılı Kanun uyarınca eimza, ıslak imza ile eşdeğerdedir. Eimza sertifikası dağıtmaya yetkilendirilmiş kuruluşlar tarafından dağıtılan sertifikalar kullanılarak imzalama işlemi yapılır.

Elektronik imza nedir ve nasıl atılır?

Adobe Sign, otomatik olarak size ve gönderene imzalanan son belgeyi gönderir.

  1. E-postadaki inceleme ve imzalama bağlantısını tıklatın.
  2. Belgedeki bilgi istemini tıklatın.
  3. İmza oluşturun.
  4. İmza seçeneğini belirleyin.
  5. Belgeyi İmzala.
  6. İmzalamayı tamamlayın.
  7. Gönderin.

E-devlet mobil imza kaç TL?

eDevlet Kapısında mobil imza kullanımı için eDevlet Kapısı'nca herhangi bir ücret talep edilmemektedir.