Tse hizmet yeterlilik belgesi online başvuru

TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi Başvuru nasıl yapılır?

Hizmet Yeterlilik Belgesini sadece TSE temsilciliklerine ve/veya bölge müdürlüklerine www.tse.org.tr internet adresinden temin edecekleri "Başvuru Formu" ile veya "online işlemler" bölümünden başvuru yaparak belge alınabilir.

TSE ara kontrol Başvurusu Nasıl Yapılır?

Başvuru Formu 'nu Aşağıdaki linkten temin edebilirsiniz. Başvuru formu dilekçe özelliği de taşıdığından belgeli kuruluşlar dilekçe yerine kullanabilirler. Ayrıca www.tse.org.tr internet sayfamızdan "online Başvuru" bölümünden müracaatlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

TSE belgesi almak için neler gerekli?

TSE Ürün Uygunluk Belgesi için TSE Başvuru Evrakları ;

  • TSE Ürün belgelendirme başvuru formu.
  • Türk Patent Enstitüsüne ait Marka tescil belgesi veya başvuru yapıldığına dair resmi yazı
  • Şirketi temsile yetkili kişilerin İmza sirküleri.
  • Bağlı bulunduğunuz Oda faaliyet belgesi.
  • Ticaret Sicil Gazetesi (Resmi gazete) fotokopisi.

TSE HYB ne demek?

TSE HYB çeşitli işlerle meşgul olan firmaların yaptıkları iş ve hizmetin yeterliliğinin standartlara uygun olarak düzenlenmesi, etkinleştirilmesi ve analiz edilmesidir. Başka bir deyişle hizmetin yeterli olduğunun TSE denetimince uygun görülüp belgelenmesidir.

Hizmet Yeterlilik Belgesi kimler alabilir?

TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi şahıs firmalarına , esnaflara, adi ortaklıklara , limited veya anonim şirketleri alabilir. … TSE HYB ( Hizmet yeri yeterlilik belgesi) belgesi sadece hizmet verdiğiniz adres için geçerli olan bir belgedir.

Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi ne işe yarar?

Hizmet yeterlilik belgesi, son kullanıcı bazında sunulan hizmetlerin ilgili kanuna göre Türk Standardı veya kriterlerine uygunluğunu yapılan analiz sonucu belirleyen bir belgedir. Kısaca HYB diye yazılır. İşletmenin yaptığı başvuru sonucunda uygun olduğunun tespit edilmesi halinde hizmet yeterlilik belgesi verilir.

TSE belgesi için nereye başvurulur?

Hizmet Yeterlilik Belgesini sadece TSE temsilciliklerine ve/veya bölge müdürlüklerine www.tse.org.tr internet adresinden temin edecekleri "Başvuru Formu" ile veya "online başvuru " bölümünden başvuru yaparak belge alınabilir.