Tinder fake hesap açmak

Tinder nasıl hesap açılır?

Tinder.com (Web için Tinder)

  1. Tinder.com adresini ziyaret et.
  2. “Oturum Aç”ı tıkla.
  3. “Google ile Giriş”* veya “Telefon Numarası ile Giriş” seçeneğini seç
  4. Profilini oluştur.
  5. Gerekli tüm izinlere Tinder erişimine izin ver.
  6. Devam et!

Tinder da ikinci hesap nasıl açılır?

Telefonunun Ayarlarına git > Uygulamalar > Tinder > Veri > Veriyi Sil. Tinder'ı aç ve Oturum Aç'a dokun. Tinder Web'de (Tinder Online): Facebook.com'dan oturumu kapat ve kullanmak istediğin hesabınla Facebook'ta tekrar oturum aç. Tinder.com'a git ve Oturum Aç'a tıkla.

Tinder hesabım yasaklandı ne yapmalıyım?

Hesabım yasaklandı

  1. Şu anda resmi bir başvuru süreci önermemekteyiz. …
  2. Bir Tinder aboneliğin varsa, gelecek ödemeleri önlemek için aboneliğini iptal etmen gerekebilir — ayrıntılar için aşağıyı incele:
  3. Hesabın inceleme altında ise ekibimiz tarafından kontrol edilmesi sadece an meselesidir.

Tinder da aradığımız kişi nasıl bulunur?

Eğer Tinder'da belirli bir kişiyle eşleştiysen, sadece bu kişiyi arayabilirsin. Eşleşme listendeki bir kişiyi aramak için ana ekranın üstündeki mesaj balonu simgesine dokun > arama çubuğu belirene kadar ekranı basılı tutarak aşağı çek > aradığın kişinin adını arama çubuğuna yaz.

Tinder neden açılmıyor?

Uygulamayı sil ve yeniden yükle. Bu seni yalnızca Tinder'ın en son sürümüne taşımakla kalmayacak, aynı zamanda işlerin tekrar sorunsuzca çalışmasını sağlamak üzere uygulama deneyimini de yenileyecektir! IOS veya Android için Tinder uygulamasında sorun yaşıyorsan, bunun yerine Tinder.com'u kullanmayı dene.

Ücretsiz Tinder var mı?

Tinder, App Store ve Google Play Store'da ücretsiz olarak kullanılabilir ya da Tinder for Web'i kullanmak için Tinder.com'u ziyaret edebilirsin.

Tinder açınca bildirim gider mi?

Tinder hesabı açtığınızda Facebook'a hiçbir bildirim gitmiyor, rahat olabilirsiniz. Tinder sonradan uygulama içinde Facebook'tan arkadaş olduğunuz kişileri ya da arkadaşlarınızın arkadaşlarını karşınıza çıkarıyor fakat yine de endişelenmeyin nasılsa onlar da Tinder kullanıyor.