Ticket bakiyesi öğrenme

Ticket bakiye sorgulama nasıl yapılır?

Bakiye ve harcama bilgileriniz

  1. MyEdenred mobil uygulamasından,
  2. Web sitemiz üzerinde hesabım menüsünden,
  3. Yazar kasa POS cihazlarındaki ''Kartlı İşlemler > Kart Bilgileri > Bakiye/Puan Sorgu'' menüsünden takip edebilirsiniz.

Ticket her ay sonunda sıfırlanıyor mu?

Kazanılan tutarların hesaba yüklendikleri tarihten itibaren bir sene içerisinde kullanılmaları gerekmektedir. 1 yıl içerisinde kullanılmayan tutarlar sıfırlanarak geçerliliğini kaybedecektir.

Ticket yemek kartı nerede geçer?

Edenred ile anlaşması olan bütün restoranlarda, marketlerde, kafelerde ve işyerlerinde geçerlidir. Çalışan kişiler tarafından kullanılır. Edenred haricinde başka yemek kartları da vardır. Bunlar Sodexo, Smart, Winwin, Multinet, SetCard, Metropol ve Edended'dir.

Ticket karttan para çekilir mi?

Sonuç olarak Ticket kartınızdaki parayı nakde çevirmek için aciliyet durumunuza göre en uygun yöntemi seçebilirsiniz. Nakit sıkıntınız varsa arkadaşlarınızla anlaşıp harcamalarını kartınızla yapabilir ve bedelini nakit olarak alabilirsiniz.

Ticket QR kod ile ödeme nasıl yapılır?

QR kod ile ödemek çok kolay! Çalışanlarınız cep telefonlarında, MyEdenred uygulamasını açıp, QR kod ikonuna tıklarlar, Uygulamada açılan ekranı POS'a yaklaştırarak, oradaki QR kodu okuturlar. Birkaç saniye içinde cep telefonlarında 'ödemeyi onayla' butonu belirir ve bu buton tıklandığında işlem tamamlanır.

Ticket kartta ne kadar var?

Ticket Kart Bakiye Sorgulama Ticket kartınızın bakiyesini öğrenmek için online hesabınıza giriş yapabilir ve sorunuzun cevabını buradan öğrenebilirsiniz. 444 22 66 nolu numarayı arayıp sesli yanıt sisteminden bilgi alabilirsiniz. Pos cihazında bulunan “bakiye görüntüleme” menüsünden istediğiniz cevabı alabilirsiniz.

Yemek Sepeti ticket geçiyor mu?

Yemeksepeti bir aracı olduğu için sipariş verdiğiniz restoranın tüm ödeme yöntemlerini kullanmanıza ve ekstra olarak online ödeme yapmanıza da olanak sağlıyor. … Kısacası Glovo ile bir yemek siparişi verirseniz nakit, Ticket, Sodexo, Multinet veya SetCard gibi ödeme yöntemlerini kullanmanız maalesef mümkün değil.