Sezen aksu nerede yaşıyor

Minik Serçe üst üste yaşadığı bu olaylar neticesinde villasını 1.5 milyon dolara satmıştı. Habertürk Magazin'den Serkan Öztürk'ün haberine göre, memleketi İzmir'den vazgeçemeyen sanatçı, Karaburun Çatalkaya mevkiinde yeni bir villa aldı.

Sezen Aksu nerede oturuyor?

Boğaz turlarına da konu olan Sezen Aksu'nun yalısı Kanlıca'da, Boğaz'ın en güzel manzaralarından birine ev sahipliği yapıyor. Aksu'nun herkes tarafından bilinen yalısı aynı zamanda çoğu kez stüdyo olarak kullanıyor. Kanlıca'daki bu minik yalıda birçok şarkının yazıldığı biliniyor.

Sezen Aksu memleketi neresi?

Asıl ismi Fatma Sezen Yıldırım olan Sezen Aksu 13 Temmuz 1954 tarihinde Denizli, Sarayköy'de dünyaya geldi. Minik Serçe lakaplı Sezen Aksu'nun annesi Selanik'ten mübadele ile Türkiye'ye gelmiş bir ailenin kızı olan Şehriban Yıldırım, babası ise Rize'nin Pazar ilçesinden olan Sami Yıldırım'dır.

Sezen Aksu nasıl ulaşabilirim?

Sezen Aksu İletişim 0541 816 69 77- Sezen Aksu Telefon 0212 962 01 00.

Sezen Aksu neden veda etti?

Sezen sahnelere dönerse sağlığını kaybeder, o yüzden konser vermiyor. Her konsere kılı kırk yararak, ince eleyip sık dokuyarak hazırlandığı için sağlığını riske atıyordu… Bu yüzden bıraktı sahneleri zaten. … İşte, “Ben de sizi çok özledim ama sahneleri değil” diyerek toplanan imzalar için teşekkür etti Sezen

Sezen Aksu hangi semtte oturuyor?

İzmir'den vazgeçemeyen Sezen Aksu, Karaburun Çatalkaya mevkiinde yeni bir villa satın aldı.

Sezen Aksu evlendi mi?

Ahmet Utlue. 1993–1997 Sinan Özere. 1981–1983Ali Engin Aksue. 1974–1978Hasan Yüksektepee. 1972–1972 Sezen Aksu/Eşi

Sezen Aksu’nun kökeni nedir?

Sezen Aksu, Denizli ilinin Sarayköy ilçesinde doğdu. Fen bilgisi öğretmeni olan annesi Şehriban Hanım, Selanik'ten mübadele ile gelen bir ailenin kızıdır. Pazar, Rizeli olan Laz kökenli babası Sami Yıldırım ise bir matematik öğretmenidir.