Rıza altun öldü

Emrullah Dursun Kimdir?

1991'de PKK'ye katılan Serhat Amanos kod adlı Emrullah Dursun, Muş'un Varto ilçesinde 1970'te dünyaya geldi. 1999'da Amanos Eyalet Komutanlığı yapan Serhat Varto, KCK Dış İlişkiler üyesi ve sözcüsüydü.

Ali Rıza Altun kimdir?

RIZA ALTUN KİMDİR? PKK'nın kurucu kadrosunda yer alan Rıza Altun, geçmiş dönemde terör örgütünün sözde İran Sorumlusu ve Avrupa Alanı Sorumlusu olarak görev yaptı. Terör örgütünün sözde Yürütme Konseyi üyeliğinde de bulunan Altun, sözde Siyasi Komite ve sözde Dış İlişkiler Komitesi'nde sorumlu düzeyde yer alıyor.

Murat Karayılan kimdir hayatı?

Murat Karayılan Biyografisi 1954, Birecik), PKK kurucularından KCK Yürütme Konseyi üyesi. Murat Karayılan 1954 yılında Urfa'nın Birecik ilçesinde dünyaya geldi. Yüksekokul'da makine bölümünü bitirdi. 1979'da PKK'ya katıldı.

PKK kurucusu kimdir?

Abdullah OcalanKurdistan Workers’ Party / Founder

Van Cumhuriyet Başsavcısı kim?

Van Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Başsavcı Vekili Lütfü Boyalı ve Başsavcı Vekili Hikmet Salman Kaymakamımız Muhammet Fuat Türkman'ı makamında ziyaret ettiler.

PKK şu an kim yönetiyor?

Murat Karayılan (d. 5 Haziran 1954; Birecik, Şanlıurfa), PKK kurucularından ve KCK Yürütme Konseyi üyesi. Günümüzde PKK'nın silahlı kanadı olan Halk Savunma Güçleri'nin (HPG) liderliğini yapmaktadır.

Karayılan nerede saklanıyor?

Kuzey Irak'taki Pençe Şimşek ve Pençe Yıldırım hava destekli kara harekâtı devam ederken, TSK önceki gece, terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Murat Karayılan'ın saklandığı, Kandil'deki en önemli barınma alanlarından biri olan Bole Kampı'na, F-16'larla hava harekâtı düzenledi.