Reeder marka telefon yorumları

Reeder nasıl bir marka?

Reeder, Türkiye'nin ilk yerli e-kitap okuyucu markasıdır. İlk olarak 2010 yılında kurulan ve aynı yıl Türkiye'nin lokal markalı Android tabletini piyasaya süren Reeder, aynı zamanda ülkemizin ilk 3G'li Android tabletinin üretimini de gerçekleştiren yerel bir teknoloji markası olarak faaliyet sürdürmektedir.

Reeder marka hangi ülkenin?

Reeder bir Türk telefon markasıdır. Samsun ilindeki fabrikası üzerinde telefon üretimi yapmaktadır. İlerleyen dönemlerde akıllı saat ve yapay zeka içerikli cihazların üretimi planlanmaktadır.

Reeder P13 Blue Max Pro nerenin malı?

Türkiye'de yerli akıllı telefon üreticileri arasında yer alan Reeder'ın fiyat performans ürünü Reeder P13 Blue Max Pro modeli incelemesi ile karşınızdayız. Türkiye'de yerli akıllı telefon üreticileri arasında yer alan Reeder'ın fiyat performans ürünü Reeder P13 Blue Max Pro modeli incelemesi ile karşınızdayız.

Reeder P13 Blue Max L nasıl bir telefon?

reeder P13 Blue Max, MediaTek Helio P20 işlemciden güç alıyor ve oyunları ortalama bir performansta oynayabiliyorsunuz. Cihazda 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza yer alıyor. Ancak microSD kart desteği de bulunuyor ve toplam hafıza artırılabiliyor. Cihazın tasarımı ve rengi ise gayet iyi.

Reeder P13 kaç TL?

Reeder P13 Blue 16 GB İle En Çok Karşılaştırılanlar

Reeder P13 Blue 16 GBReeder P13 Blue Max Lite 16 GB
Fiyat1.078,52 TL 40 satıcı1.365,21 TL 13 satıcı
Popülerlik3. Popüler Reeder Cep Telefonu
Ortalama Puan1 yorum1 yorum
Ekran Boyutu6"6.2"

Reeder ne işe yarar?

Türkiye'ye ilk e-kitap okuyucuyu getirerek pazar lideri olan reeder, 2010 yılında Türkiye'nin ilk lokal markalı Android tablet modelini piyasaya sundu. … 2020 yılı itibariyle reeder; üretim & teknik servis, dağıtım, yazılım ve ihracat odaklı 4 ayrı firma ile hizmet vermektedir.

Reeder neyin yan markası?

Kısa sürede rekor satış rakamlarına ulaşmayı başaran Çin'in yükselen akıllı telefon üreticisi Meizu, Türkiye pazarına Reeder ile giriyor.