Ornisid fort 500 mg nedir

ORNİSİD FORT, ornidazol etkin maddesi içeren antibakteriyel (bakterilere karşı etkili) ve antiprotozoal (protozoonlara karşı etkili olan) bir ilaçtır. ORNİSİD FORT tabletlerin her biri 500 mg ornidazol içermektedir. ORNİSİD FORT, 10 tablet içeren ambalajlarda sunulmaktadır.

Ornisid nedir niçin kullanılır?

trichomonas vaginalisin neden olduğu genital enfeksiyonların tedavisinde kullanılan antibiyotik. çok pis kafa yapan ilaç. mide bulantısı, baş ağrısı, baş dönmesi, vertigo, uyku, yanında bonus.

Ornisid nedir nasıl kullanılır?

Tek dozluk tedavi için 3 oral tablet akşamları, 5 günlük tedavi için ise 1 oral tablet sabah, 1 oral tablet akşam alınır. Uygulama yolu ve metodu: ORNİSİD vajinal kullanım içindir. ORNİSİD vajinal tabletleri kesinlikle yutmayınız.

Ornidazol ne için kullanılır?

protozoal ve anaerob bakteri enfeksiyonlarında etkili olan antibakteriyel çeşidi. trichomonas vaginalisve gardnerella ile oluşan genitoürüner sistem enfeksiyonlarında , amip * enfeksiyonlarında kullanılır. ayrıca yine amiplerle oluşan karaciğer kistlerinde uzun süreli kullanılması gerekir.

Ornisid fort yan etkileri nelerdir?

ORNİSİD alan hastalarda uyku hali, baş dönmesi, tremor, rijidite, koordinasyon bozuklukları, nöbet, vertigo veya geçici bilinç kaybı görülebilir. Eğer bu etkiler meydana gelirse, bu gibi etkiler araç ve makine kullanımı gibi dikkat gerektiren işleri etkileyebilir.

Cipro 500 mg nedir niçin kullanılır?

CIPROXIN, yetişkinlerde solunum yolları enfeksiyonu tedavisinde, uzun süreli ve tekrarlayan kulak ya da sinüzit enfeksiyonlarında, böbrek ve idrar yolları enfeksiyonlarında, adneksit (dölyatağı ekleri (adneks) olan yumurtalıklar ve tüplerin akut ya da kronik iltihabı), bel soğukluğu (gonore), prostatit dahil genital …

Ornisid 250 mg günde kaç kez kullanılır?

1-2 günlük tedavi 6 oral tablet akşamları tek dozda alınır. Tek dozda 3 kg vücut ağırlığı için ½ oral tablet (kg başına 40 mg'a eşdeğerdir.) Uygulama şekli: ORNİSİD tablet daima yemeklerden sonra oral olarak alınmalıdır.

Azitro nedir ne için kullanılır?

AZİTRO, erkeklerde ve kadınlarda cinsel temasla bulaşan ve Chlamydia trachomatis'e bağlı, komplike olmayan genital enfeksiyonların tedavisinde endikedir.