Oioi diş kaşıyıcı

OIOI diş kaşıyıcı kaynatılır mı?

0 silikondur. Lateks içermeyen, gıda ile temasa uygun silikondan üretilmiştir. Kaynatarak sterilize edilebilir.

OIOI diş kaşıyıcı nasıl temizlenir?

Diş kaşıyıcı ürünün özelliğine göre bir temizleme yapılmalı.

  1. Sulu bebek diş kaşıma ürünlerini ılık su altında bebek bulaşık deterjanları ile temizleyin ve temiz bir kağıt havlu üzerinde kurumaya bırakın. …
  2. Kumaş diş kaşıma oyuncaklarını yüksek sıkcaklıkta ve çamaşır makinesinde deterjansız olarak yıkayın.

Diş kaşıyıcı kaynatılır mı?

Sulu diş halkalarının temizliği yapılırken kaynatma işlemine tabi tutulmamalıdır. Sadece ılık sabunlu su ile yıkanması yeterli olacaktır.

Ahşap diş kaşıyıcı sağlıklı mı?

Ahşap diş kaşıyıcılar en çok tercih edilen ve memnun kalınan diş kaşıyıcı çeşitleri arasında. Çünkü ahşap olanlar kimyasal içermediğinden bebeğinizin sağlığını tehlikeye atmıyor.

Silikon diş kaşıyıcı zararlı mı?

Bu tür diş kaşıyıcılarının içindeki su tamamen doğal olup, bebeğin sağlığını tehdit edecek hiçbir katkı maddesi içermemektedir. Anneler tarafından sıklıkla tercih edilen diğer bir ürün ise silikon diş halkalarıdır. Klasik bir model olan silikon diş halkası, bebeğin sağlığına zarar vermeyecek şekilde tasarlanmaktadır.

3 aylık bebek diş kaşıyıcı verilir mi?

Dişlik de denilen diş kaşıyıcı, bebeklerde ilk dişler çıkmaya başladığında, yaklaşık 3-7 ay arasında kullanılır.

Silikon diş kaşıyıcı kaynatılır mı?

Silikon diş halkası ise yüksek sıcaklıklara dayanıklı yapısı sayesinde kaynatma yöntemi ile sterilize edilebilir. Dolayısıyla, bebeğiniz için seçtiğiniz en uygun diş halkasını, her kullanım öncesi gerekli hijyen şartlarını sağlayarak, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.