Netflix nasıl kapatılır

Netflix hesabımı nasıl kapatabilirim?

Mevcut bir Netflix üyesiyseniz

  1. netflix.com/cancelplan adresine giderek üyeliğinizi iptal edin. …
  2. İptalden sonra, Netflix hesabınızın silinmesini talep etmek için hesabınızla ilişkili e-posta adresinden privacy@netflix.com adresi ile iletişime geçin.

Netflix üyelik iptal edince para kesiyor mu?

Üyelik ücreti tahsilatının sonlanması Hesabınızı yeniden başlatmadığınız sürece ücret tahsil edilmeyecektir. İptal ettiğiniz tarihte faturalama döneminiz henüz bitmemişse hesap, faturalama döneminin sonunda otomatik olarak kapanana kadar Netflix'i kullanabilirsiniz.

Netflix oturum kapatma ne demek?

Tüm cihazlarda oturumunun kapatılması, hesabınıza bağlı olan tüm cihazları kaldıracaktır. Kullanmak istediğiniz cihazlarda yeni parolanızla tekrar oturum açmanız gerekecektir.

Netflix telefondan nasıl iptal edilir?

Netflix üyelik iptal etme – iOS ve Android

  1. Her şeyden önce Netflix Hesap Ayarları linkine tıklayın.
  2. İstendiğinde “E-posta adresi veya telefon numarası” ile “Parola” bölümlerine hesap bilgilerinizi yazarak giriş yapın.
  3. Sayfayı birazcık aşağı kaydırın, karşınıza çıkan “Üyeliği İptal Et” düğmesine basın.

Aug 19, 2021

Netflix te profil silince ne olur?

Silinen bir profilin izleme geçmişine erişilemez. O profilin oyun kayıtlarına da artık erişilemez. Cihazınızda profili düzenleyemiyorsanız bir web tarayıcısı üzerinden Netflix.com adresine giderek yukarıdaki adımları uygulayın.

Netflix hesabı ne zaman kapanır?

Netflix hesabınız üyeliğinizi iptal ettikten sonra 10 ay içinde kapanır. Bu Netflix'in otomatik olarak ayarladığı bir süredir. Eğer üyeliğinizi iptal ettiyseniz ve hesabınızın daha erken silinmesini istiyorsanız, hesapla bağlantılı olan e-posta adresinden privacy@netflix.com adresine mail göndermeniz gerekir.

Netflix iptal edince ne olur?

Erkenden iptal ederseniz, ücretsiz deneme sürecinde olsanız bile, hesabınız mevcut faturalama döneminin sonunda otomatik olarak kapanana kadar Netflix izlemeye devam edebilirsiniz. Hesabınızı yeniden başlatmadığınız sürece ücret tahsil edilmeyecektir.