Naturel enerji halka arz

Naturel Enerji halka arz ne zaman?

Naturel Enerji, 5,8 TL hisse fiyatı ile iskontolu olarak halka açılıyor. Halka arz edilecek olan paylar “Borsa'da Satış–Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi” ile 1-2 Ağustos tarihlerinde Borsa İstanbul'da halka arz edilecektir.

Naturel enerji sahibi kim?

Yusuf Şenel Çeşitli sektörlerde yöneticilik deneyiminden sonra kendi işini kurmuştur. 2009 yılında faaliyete başlayan Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş.'nin kuruluşundan itibaren görev yapmış, 2012 yılında şirket hisselerinin tamamını devir alarak bugünlere getirmiştir.

Naturel Enerji kaç liradan halka arz oldu?

İSTANBUL (AA) — Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) halka açılma için onay alan Global Yatırım Holding iştiraki Naturelgaz'ın, 8,50 lira fiyatla 25-26 Mart'ta talep toplanarak halka arz edileceği bildirildi. Şirketten yapılan açıklamada, Naturelgaz'ın 2021 yılının ilk halka arz edilen enerji şirketi olduğu belirtildi.

Esenboğa elektrik ne zaman halka arz?

Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş.'nin 0 bağlı ortaklığı olan Margün Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.'nin ödenmiş sermayesinin 310.000.000 TL'den 410.000.000 TL'ye artırılması için halka açılma başvurusu SPK tarafından 16.09.2021 tarih ve 2021/46 sayılı bülteninde yer aldığı üzere olumlu karşılanmış olup, 1 TL …

Naturelgaz borsaya ne zaman girecek?

Halka arz edilen Şirket payları 01/04/2021 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da 8,50 TL/pay baz fiyat, "NTGAZ.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.

Naturelgaz halka arz nasıl alınır?

Naturelgaz halka arz ediliyor. Halka arz taleplerinizi sanal şubemiz (https://sube.oyakyatirim.com.tr/) ve OYAK Trader mobil uygulamamız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca 0 850 222 0 414 nolu Alternatif Dağıtım Kanalları temsilcilerimiz veya şube temsilcilerimiz aracılığıyla da taleplerinizi iletebilirsiniz.

Margun enerji kime ait?

Naturel Enerji Grubu'nun bir parçası olan Margün Enerji, grubun 12 yıllık tarihinde gerçekleştirdiği 862 MWp kurulu gücündeki proje geliştirme, EPC, İşletme ve Bakım hizmetleri alanındaki birikimini ve her bir projeden elde ettiği tecrübesini Yurtdışı yapılanması ile devam ettirmektedir.