Messenger zil sesi değiştirme

Facebook Messenger'ın ayarlar sekmesini açtığınızda “Notifications and Sounds” menüsünü göreceksiniz. Buraya dokunduktan sonra karşınıza gelen arayüzde “Notification Sound” seçeneğine girin. Karşınıza gelen listeden beğendiğiniz bildirim sesini seçebileceksiniz.Jun 25, 2015

Messenger zil sesi nasıl değiştirilir?

Facebook Messenger'ın ayarlar sekmesini açtığınızda "Notifications and Sounds" menüsünü göreceksiniz. Buraya dokunduktan sonra karşınıza gelen arayüzde "Notification Sound" seçeneğine girin. Karşınıza gelen listeden beğendiğiniz bildirim sesini seçebileceksiniz.

Messenger bildirim sesi nasıl açılır?

Sohbetler kısmında sol üstteki profil resminize dokunun. Bildirimler ve Sesler'e dokunun. Açmak veya kapatmak için Bildirim Önizlemeleri'ne dokunun.

Facebook sesi nasıl açılır?

Facebook'ta Bildirim Sesleri Nasıl Açılır ve Kapatılır? (Resimli…

  1. Karşımıza gelen sayfada “SESLER” başlığı altında ses ayarların yapılandıracağımız menüler yer alacaktır.
  2. Bu alandan daha öncesinden kapattığınız “Bildirim Seslerini” açabilir ya da açık olan işlemleri kapatabilirsiniz.

Messenger ses nasıl yapılır?

Facebook Messenger'ın ayarlar sekmesini açtığınızda “Notifications and Sounds” menüsünü göreceksiniz. Buraya dokunduktan sonra karşınıza gelen arayüzde “Notification Sound” seçeneğine girin. Karşınıza gelen listeden beğendiğiniz bildirim sesini seçebileceksiniz.

Facebook Messenger sessize al ne demek?

Bir konuşmanın bildirimlerini sessize almak için konuşmayı Messenger'da açarak, mesajın tepesinde yer alan isim ve/veya isimlere tıklayarak açılır listeye ulaşmanız gerekiyor. Aşağıdaki “Bildirimler” seçeneğine tıklayarak konuşma bildirimlerinin ne kadar bir süre boyunca sessize alınacağını seçilebilirsiniz.

Facebook bildirimleri nasıl açılır?

Cihazınızın ayarlarına gidin. Uygulama ve Bildirimler'e dokunun. Facebook'a ve ardından Bildirimler'e dokunun. Facebook bildirimlerini açın veya kapatın.

Facebook nasıl sessize alınır?

Haber Kaynağınızın üst tarafında bulunan Hikayeler kısmına gidin. Sessize almak istediğiniz kişi, Sayfa veya grubun hikayesine dokunun. Hikayenin sağ üstündeki simgesine dokunun. [Kullanıcı adı]'nı Sessize Al'a dokunun ve ardından onaylamak için Sessize Al'a dokunun.