Maldivler vize istiyor mu

Maldivler'e seyahat etmek isteyen; Umumi (Bordo), Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri), Diplomatik (Siyah) pasaporta sahip tüm Türk vatandaşları, sınır kapısından harçsız sahip olabilecekleri 30 gün süreli vize ile seyahatlerini gerçekleştirebilmektedirler.

Maldivlere gitmek kaç TL?

Maldivler seyahat planlamasında, otel için 2 kişi 5 gece döneme göre değişmekle birlikte minimum 1200 usd civarı ve üzeri , uçak bileti için 2 kişi gidiş dönüş olarak ortalama 1400-1600 usd arasında bir bütçe gerekmektedir.

Maldivler vizesi ne kadar?

Tüm ziyaretçiler için 30 güne kadar olan konaklamalarında Maldivler de herhangi bir Vize uygulanmamaktadır. Ücretsiz vize için Maldivler hükümeti sadece otel konaklamanızın olduğuna ve dönüş uçak biletinizin olup olmadığına dikkat eder.

Maldivler hangi ülkelerden vize istiyor?

Maldivler 30 gün kalış süreli dünyanın tüm ülkelerine vizesiz veya ülkeye varışta vize verir.

Maldivlerde ne zaman tatil yapılır?

Maldivler uçak bileti almak için en ideal dönem nisan ve mayıs aylarıdır. Bu aylarda sıcaklıklar ve tropikal iklimin getirdiği yağışlar tatil programı için elverişlidir. Maldivler iklimi tipik tropikal iklimidir. Ülkede deniz seviyesinden yüksekli neredeyse yoktur.

Türkiyeden Maldivlere gitmek için ne gerekli?

Maldiv Adaları Vize İstiyor mu? Maldivler'e seyahat etmek isteyen; Umumi (Bordo), Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri), Diplomatik (Siyah) pasaporta sahip tüm Türk vatandaşları, sınır kapısından harçsız sahip olabilecekleri 30 gün süreli vize ile seyahatlerini gerçekleştirebilmektedirler.

Maldivler Türkiye kaç saat sürer?

İstanbul — Male, Maldiv Adaları arası uçakla 485 dakika sürüyor.

Maldivler ucuz mu?

Aktivite fiyatına günlük ortalama kişi başı 20$ diyelim. 214$ günlük harcama gibi düşünebilirsiniz. dört gecelik bir program yapmanız halinde 856$ ada masrafınız olacak. Adaya ulaşım tek yön kişi başı 30$ yani iki kişi 120$ ulaşım desek. İki kişi 976$ her şey dahil, uçak hariç Maldivler bütçesi çıkmış oldu.