Kent kart para yükleme

Kent karta para yükleme nasıl yapılır?

İlk kez yükleme yapıyorsan; 'Kart Ekle' alanında 'Ulaşım Kartı Ekle' bölümüne dokunarak ilerle. Eklemek istediğin ulaşım kartını seç. Kentkart'ın üzerindeki numarayı gir. Tebrikler, kartını tanımladın.

Kent kart nasıl basılır?

normalde bu karti okutmak icin karti makinaya belirli bir mesafede yeterli olmalidir, ancak olmamaktadir. bu yuzden tecrube sahibi herkes karti okuncak makinanın manyetik kismina yapi$tirir kuvvetle, sonra da sırta yapilan keseleme i$leminin sert ve pürüzsüz yüzey üzerindeki benzerini uygular.

Izmir kent karta para nasıl yüklenir?

İzmir toplu ulaşım sistemlerinde kullanılan tüm İzmirim kartlara, her hangi bir yükleme noktası aramadan doğrudan internet üzerinden kredi kartı ile yükleme yapmak mümkün oluyor. www.izmirimkart.com.tr adresine ister cep telefonu, isterseniz diğer cihazlarla girip https://www.izmirimkart.com.tr/tr/IzmirimkartTLYukleme/ …

Öğrenci kartına nasıl para yüklenir?

Kullanıcıların Kampüs Kartlarının kart hesabına ATM veya EFT yoluyla yaptıkları yüklemeden sonra https://kampuskartyukleme.ankara.edu.tr/ linki üzerinden TCKN ile giriş yapıp üst satırda kart bilgilerini gördükten sonra yükleme yapacağı kartının seçip ve provizyonda bekleyen işlemi yoksa, para yükle sekmesinden …

Hesap kartına nasıl para yatırılır?

Giriş tuşuna basıldıktan sonra kartsız işlemler menüsünden hesaba para yatırma seçeneğine tıklanır. ATM, göndericinin yani parayı yatıran kişinin T.C. kimlik numarasını ister. Sonrasında para yatırılacak hesap numarası ve şube kodu girilir.

Kent Karta nasıl hes kodu yüklenir?

HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi yazılır ve 2023'e SMS olarak atılır.

Kent Kart NFC nasıl kullanılır?

NFC teknolojisi ile mobil ödeme, Yakın Alan İletişimi (NFC) özellikli tüm akıllı telefonlarda çalışabilir. kentkart Mobil Uygulaması Android ve iOS uygulama marketlerinden ücretsiz olarak indirilebilmekte ve kredi kartı ile sanal kart satın alındığında güvenli bir şekilde aktif hale getirilebilmektedir.