Işkur kura sonuçları listesi

İŞKUR kura sonuçlarını nasıl öğrenebilirim?

kimlik numaranız ve e-devlet şifrenizle sayfaya e devlet sistemine giriş yapabilirsiniz. Daha sonra e-devlet sisteminde bulunan e hizmetler bölümünden "İŞKUR" başlığını bulmalısınız. İŞKUR'un sunduğu hizmetler arasından "İş Başvurusu Sonucu Sorgulama" başlığını seçmelisiniz.

TYP sonuçlarını nasıl öğrenebilirim?

TYP sonuçları il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından açıklanıyor. İŞKUR TYP sonuçları için bulundukları şehirlerin il ve ilçe eğitim müdürlükleri resmi internet sayfasından takip ediliyor.

TYP ne demek?

Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında İstanbul Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü tarafından İstanbul'umuza, 6.000 kişilik kontenjan verildi. … Başvurular, İŞKUR e-şube ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacak. TYP, 06.09.2021 tarihinde başlayacak, 31.05.2022 tarihinde sona erecek.

Diyarbakır TYP sonuçları ne zaman açıklanacak?

DSİ Sonuçları 08.09.2021 Tarihinde https://bolge10.dsi.gov.tr/ Resmi Sitesi üzerinden yayınlanacaktır.

Iskura basvuru yaptiktan sonra nerden nasil takip edebilirim?

İŞKUR TYP başvuru sonuçlarını sorgulamak için e devlet kapısını ziyaret edebilirsiniz. Adaylar e devlet kapısına TC kimlik no ve şifreleri ile birlikte giriş yapabilirler. Eğer daha önce hiç e devlet şifresi almadıysanız, yeni şifrenizi PTT birimlerinden alabilirsiniz. Yeni şifreler için 2 TL ödemeniz gerekiyor.

İŞKUR kura çekimi ne zaman 2021?

Gençlik Spor Bakanlığı konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından kura çekimi yapılmak üzere gönderilen listede yer alan adayların, kura çekimi 15 Eylül 2021 Çarşamba günü yapılacaktır.

TYP kura sonuçlarına nereden bakılır?

e-Devlet Kapısı

  1. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)
  2. Toplum Yararına Program (TYP) Sorgulama ve Başvuru.