Ipeke iş yatırım

Ipeke ne iş yapar?

1985 yılında merkezi Adana'da olmak üzere kurulan şirketin başlıca faaliyet alanları; davetiye, kartvizit imalat, ithalat ve ihracatı, matbaa makine ve malzemeleri alım satımıdır. 2010 yılında şirket faaliyet alanına ham petrol ve doğalgaz arama üretim çalışmaları da eklenmiştir.

Ipeke kimin?

Koza Holding şirketlerinden İPEK DOĞAL ENERJİ KAYNAKLARI ARAŞTIRMA ve ÜRETİM A.Ş.; petrol, doğalgaz, kömür ve benzeri doğal enerji kaynaklarının yanı sıra yenilenebilir enerji kaynaklarının da araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi ile, sürekli olarak gelişimi hedef edinmiş kurumsal bir enerji şirketidir.

Ipeke hangi sektörde?

İPEK DOĞAL ENERJİ KAYNAKLARI ARAŞTIRMA VE ÜRETİM ANONİM ŞİRKETİ, diğer adıyla İpek Natural Energy Resources Exploration and Production INC, petrol, doğalgaz, kömür ve benzer doğal enerji kaynaklarının yanı sıra yenilenebilir enerjinin geliştirilmesi ve araştırılması ile uğraşan Türkiye merkezli bir şirkettir.

Ipek hisse ne iş yapar?

Günlük

Şirket İsmiİPEK DOĞAL ENERJİ KAYNAKLARI ARAŞTIRMA VE ÜRETİM A.Ş.
Faaliyet AlanıHAM PETROL ,ENERJİ ,PETROL ,DOĞALGAZ VE FOSİL YAKITLAR ARAMA VE İŞLETME
Kuruluş Tarihi15/01/1968
Şirket KoduIPEKE
Kayıtlı Sermaye400000000

Ipek enerji ne üretir?

İpek Enerji, 2013 yılında ilk ekonomik petrol keşfine imza atmıştır. 34 API kalitedeki ham petrolün üretilmesi için üretim tesisi kurulmuş ve mevcut en yeni teknoloji ile donatılmıştır.

Koza Madencilik kime ait?

Koza-İpek Holding şirketlerinden KOZA ANADOLU METAL MADENCİLİK,bakır, kurşun-çinko, demir v.b. metalik maden yataklarının araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi ile, sürekli olarak gelişimi hedef edinmiş kurumsal bir maden şirketidir.

Koza Holding sahibi kim?

Koza İpek Holding 1948 yılında iş adamı ve matbaacı Ali İpek tarafından kurulan şirket. 11.000'i kapalı toplam 22.000 metrekare alanda üretim yapılmaktaydı. Grubun yönetim kurulu başkanlığını Akın İpek yapmaktaydı.