Gözlük okuma kitabı

Gözlük kitabı ne anlatıyor?

Hikayede Ege adında gözlüklü bir gencin hikayesi anlatılıyor. Genç yaşta sosyalleşmekte zorlanan ve taktığı gözlük nedeni ile Gözlük lakabı takılan Ege'nin sosyalleşme umudu internet olur ve internetten tanıştığı biri ile yaşadığı gizemli aşk hayatını tamamen değiştirir.

Gözlük serisi kaç kitap?

Gözlük Serisi 3 Kitap Set Ciltli — Koray Yersüren

Basım DiliTürkçe
Cilt DurumuCiltli
Sayfa Sayısı1430
Yayın Tarihi2019
YazarKoray Yersüren

Gözlük 2 kitabı kaç sayfa?

Gözlük 2 (Ciltli) / Lacivert Pazartesi

Yayın Tarihi:29.08.2018
Dil:TÜRKÇE
Sayfa Sayısı:432
Cilt Tipi:Ciltli
Kağıt Cinsi:Kitap Kağıdı

Gözlük 1 kitap kaç sayfa?

Gözlük 1

DilTürkçe
Yayın TarihiEylül-2018
Baskı Sayısı27. Baskı
Sayfa Sayısı528
Ölçü13,5×21

Gözlük 1 ne zaman çıktı?

Gözlükler insanların hayatlarına ilk olarak 1280 yılında girdi. Armati adında bir italyan fizikçi tarafından ilk gözlük icat edildi. Bu gözlük, cisimleri büyüterek kolayca görülmelerini sağlayan bir çift dışbükey mercekten oluşmaktaydı.

Kutup Yıldızı konusu nedir?

Geçmişe dair kırgınlıklarını yetimhanede unutmaya çalışan Nisa, bir gün aynı kaderi paylaştığı arkadaşıyla farklı bir dünyanın kapısını aralar. İki dost, bu kapı aralığından uzatılan sıcacık ellere, kimsesizliğin soğuk rüzgârından korunmak ümidiyle sarılır.

Gözlük Camdan Kalpler konusu nedir?

Birçok insana göre, sıradan bir hayatı vardı Ege'nin. Sosyalleşme adına yaptığı her şey elinde patlamış ve kendini birdenbire kaybedenlerin tarafında bulmuştu. Okulunda farklılıkları yüzünden sevilmeyen, dışlanan, alay edilen Gözlük'ün tekiydi. … Okulun yaz kampı, beraberinde tüm soru işaretlerini de getirdi.