Genital siğil doğal tedavisi

Çay ağacı yağının cilt hücrelerini hızla yenileme ve mikropları temizleme görevi vardır. Eğer vücudunuzda siğili bitkisel yollarla temizlemek isterseniz, siğil olan bölgeye düzenli olarak çay ağacı yağı sürün ve gazlı bezle bir süre kapatın. Düzenli kullanım sonucunda siğilin ufalarak iyileştiğini görebilirsiniz.

Genital siğil için evde ne yapılır?

Antiviral, antibakteriyel ve antifungal özelliği olan elma sirkesini genital siğil tedavisinde kullanabilirsiniz. Elma sirkesini biraz su ile karıştırıp bir pamuk yardımıyla siğil olan bölgelere sürebilirsiniz. Sürdüğünüz pamuğu siğil bölgesine koyup bandaj yapabilirsiniz. Bandajı 1-2 saat sonra çıkarabilirsiniz.

Özel bölgede çıkan siğile ne iyi gelir?

Genital siğiller krem, kriyoterapi (yakma) ya da dondurma, siğil büyükse cerrahi ile tedavi ediliyor.

  • Kremler. Bunlar siğil dokusunu kimyasal olarak yakarak tedavi sağlayan ilaçlardır.
  • Kriyoterapi. Bu, siğilin sıvı nitrojen püskürtülerek dondurulması ve dağılmasını sağlar. …
  • Elektrokoterizasyon.

Feb 13, 2019

Genital siğil nasıl kurtulurum?

Genital Siğil Nasıl Tedavi Edilir?

  1. Genital siğilin cerrahi olarak çıkartılması
  2. Koter ve lazer ile lezyonun yakılması
  3. Kriyoterapi yöntemi ile genital siğilin dondurulması gibi tedavi seçenekleri bulunmaktadır.

Genital siğil kesin çözüm nedir?

Genital siğil rahatsızlığının sürekli tekrar etme ihtimali vardır. Tedavi olarak özellikle radyo frekans, lazer ve elektrokoter gibi ısı yardımı ile buharlaştırma yöntemi uygulanmaktadır. Ayrıca kriyoterapi tedavisi yani genital siğillerde dondurma işlemide yapılmaktadır.

Siğilleri ne kurutur?

30 gram aloe vera ile 1 çorba kaşığı elma sirkesini karıştırın. Karışımı siğillerin üstüne sürün ve öylece bırakın, durulamayın. bırakın ve durulamayın. Bu yöntemi siğillerinizin geçtiğini göreceğiniz güne kadar her gün uygulayabilirsiniz.

Siğil den nasıl kurtulurum?

Üç adet aspirini toz haline getirin ve daha sonra 2 yemek kaşığı yoğurt ile aspirin tozunu karıştırın. Karışımı siğillerin üzerine uygulayın ve 30 dakika bekletin. Ardından sıcak suyla durulayın. Bu karışım da sarımsak ve limon karışımı gibi antiviral özelliğe sahiptir, ölü hücreleri yok eder.

Siğil nasıl yok edilir?

30 gram aloe vera ile 1 çorba kaşığı elma sirkesini karıştırın. Karışımı siğillerin üstüne sürün ve öylece bırakın, durulamayın. bırakın ve durulamayın. Bu yöntemi siğillerinizin geçtiğini göreceğiniz güne kadar her gün uygulayabilirsiniz.