Galatasaray kupa maçı

Galatasaray Denizlispor maçı kim kazandı?

Tur maçında Galatasaray sahasında Denizlispor'u konuk etti. 120 dakikası 3-3'lük eşitlikle biten mücadeleyi penaltılar sonucu Denizlispor 6-5 kazandı ve adını son 16'ya yazdırdı.

Galatasaray Denizli maçı akşam ne oldu?

Lig temsilcisi Denizlispor'u konuk etti. Mücadelenin normal süresi Alpaslan Öztürk, Halil Dervişoğlu ve Mostafa Mohamed ile İlhan Depe, Brahim Darri ve Victor Nelsson'un (k.k) golleriyle 3-3 sona erdi. Uzatmalardan gol sesi çıkmadı, penaltılarda kazanan ise 6-5'lik skorla Denizlispor oldu.

Galatasaray kupa maçı ne zaman hangi kanalda?

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında bugün sahasında Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altaş Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Nef Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 21.00'de başlayacak. Karşılaşma A Spor'dan naklen yayınlanacak.

Galatasaray Türkiye Kupasına kaçıncı turdan katılacak?

Ziraat Türkiye Kupası 5. eleme turu eşleşmeleri belli oldu. 4. turu geçen 27 takımın yanı sıra Süper Lig'de geçen sezonu ilk 5 sırada tamamlayan Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Demir Grup Sivasspor'un da dahil olmasıyla 32 takımlı 5. turda eşleşmeler yapılan kura çekimiyle ortaya çıktı.

Galatasaray Denizlispor maçı hangi kanalda yayınlanacak?

GalatasarayDenizlispor maçı 28 Aralık Salı günü saat 21:00'de A Spor ekranlarında canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

GS Denizli Kupa Maçı Ne Zaman?

GALATASARAY — ALTAŞ DENİZLİSPOR MAÇI NE ZAMAN? Nef Stadı'nda oynanacak müsabaka, 28 Aralık Salı günü saat 21.00'de başlayacak. Karşılaşma A Spor'dan naklen yayınlanacak.

Galatasaray Denizlispor maçı saat kaçta?

GalatasarayDenizlispor maçı 28 Aralık Salı günü saat 21:00'de A Spor ekranlarında canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. GALATASARAYDENİZLİSPOR MAÇININ HAKEMİ KİM? Galatasaray ile Denizlispor arasında oynanacak ZTK 5. tur maçında Volkan Bayarslan düdük çalacak.