Didim kaç derece

Didim kışın kaç derece?

Serin mevsim 4,0 ay uzunluğundadır ve 25 Kasım tarihinde başlayıp 27 Mart tarihine kadar sürer, günlük ortalama yüksek sıcaklık 17°C altındadır. Didim bölgesindeki en soğuk ay Ocak ayıdır; bu ayda ortalama düşük sıcaklık 7°C iken yüksek sıcaklık 13°C düzeyindedir.

Haziran ayında Didim’de hava nasıl olur?

Didim Bölgesinde Haziran Hava Durumu Türkiye. Günlük yüksek sıcaklık 5°C ile 28°C düzeyinden 32°C düzeyine yükselir ve nadiren 24°C altına iner veya 36°C üstüne çıkar.

Eylül ayında Didim nasıl olur?

Didim Bölgesinde Eylül Hava Durumu Türkiye. Günlük yüksek sıcaklık 4°C ile 32°C düzeyinden 27°C düzeyine düşer ve nadiren 24°C altına iner veya 35°C üstüne çıkar.

Didim nereye ait?

Aydın iline bağlı olan Didim, Türkiye'nin önemli turizm beldelerinden biridir. Aydın merkezine 123 km uzaklıkta bulunur. 1991 senesinde ilçe olmuştur. Doğuda Muğla il sınırı ve Akbük Körfezi, batıda ve güneyde Ege Denizi, kuzeyde Bafa Gölü ve Menderes Nehri ile sınırlanmış bir yarımadadır.

Didimin iklimi nasıl?

Didim İklimi Didim konum itibariyle Ege Bölgesi'nde yer alıyor olsa da Akdeniz ikliminin tipik özellikleri görülür. Yazlar oldukça sıcak geçer, kış zamanı ise yağışlar yağmur şeklinde görülür. Kentin en sıcak ayı Temmuz, en yağışlı ayı ise aralık ayıdır. Didim'in ayrıcalıklı bir yeri vardır.

Didimin havası neye iyi gelir?

Didim'in antik bir turizm kenti olmasının yanında havası ve doğasıyla da koronavirüs sürecinde, virüse yakalanmak istemeyen kronik rahatsızlığı olanların tercihleri arasında yer aldığını kaydeden Şentürk, KOAH ve astım hastalarına yönelik Didim'in bir çekim merkezi olduğunu belirtti.

Eylül ayında Didim’de denize girilir mi?

Eylül ayında rahatlıkla denize giriliyor.Deniz suyu sıcak.