Deri spreyi ne işe yarar

Zolexol deri spreyi ne işe yarar?

ZOLEXOL, topikal antifungal bir ilaçtır. Derinizde mantar üremesini önler. ZOLEXOL mantar enfeksiyonlarının bulunduğu ekstremitelere, vücut, başın saçlı kısımları ve dış genital organlara ve kıvrımlı cilt bölgelerine uygulanabilir.

Oceral deri spreyi ne işe yarar?

OCERAL deri spreyi, Trichophyton rubrum, Trichophyton mentagrophytes veya Epidermophyton floccosum'un sebep olduğu tinea pedis, tinea cruris ve tinea corporis'in topikal tedavisinde endikedir.

Oxezole sprey nasıl kullanılır?

OXEZOLE'ü mantar hastalığından etkilenen bölge ve çevresine günde 1 veya 2 defa uygulayınız. Hastalığın tekrarlanmasını önlemek amacıyla, ayakta oluşan mantar tedavisinde 1 ay ve vücudun diğer bölgelerinde oluşan mantar tedavisinde 2 hafta süreyle kullanmaya devam ediniz.

O Karel spreyi ne işe yarar?

OCERAL, topikal antifungal bir ilaçtır. Derinizde mantar üremesini önler.

Exoderil sprey nasıl kullanılır?

Hekim tarafından farklı bir doz önerilmemişse, Exoderil Spray, günde bir kez, tercihan akşamları enfekte bölgeye püskürtülür. Kaşıntı gibi subjektif belirtilerin çok çabuk otadan kaybolmasına karşın nüksü önlemek için tedavi, bütün hastalık belirtileri kaybolduktan sonra 1-2 hafta daha sürdürülmelidir.

Zolexol krem nasıl kullanılır?

ZOLEXOL'ü mantar hastalığından etkilenen bölge ve çevresine günde 1 veya 2 defa uygulayınız. Hastalığın tekrarlamasını önlemek amacıyla, ayakta oluşan mantar tedavisinde 1 ay ve vücudun diğer bölgelerinde oluşan mantar tedavisinde 2 hafta süreyle kullanmaya devam ediniz.

Oxezole 1 deri spreyi nedir?

OXEZOLE, topikal antifungal bir ilaçtır. Derinizde mantar üremesini önler. OXEZOLE mantar enfeksiyonlarının bulunduğu ekstremitelere, vücut, başın saçlı kısımları ve dış genital organlara ve kıvrımlı cilt bölgelerine uygulanabilir.