D vitamini fısfıs

Fısfıs D vitamini nasıl kullanılır?

Wellcare Vitamin D3 sprey formda bir üründür. Günde 1 kez ağız içine püskürtülerek kullanımı önerilir.

Ocean Vitamin D3 sprey ne işe yarar?

Normal kas fonksiyonunun korunmasına katkıda bulunur. Normal dişlerin korunmasın katkıda bulunur. Kalsiyum ve fosforun emilimine/kullanımına katkıda bulunur. Bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.

D vitamini sprey ne işe yarar?

En önemli işlevi, bağışıklık sistemini güçlendirmektir. Kalsiyum ve fosfor emilimini düzenler. Yeterli miktarda D vitamini almak; kemikleri güçlendirir, kanser, diyabet ve osteoporoz gibi hastalıklara karşı korur.

D vitamini sprey ne zaman alınmalı?

Sabah kahvaltıya eklenen D vitamini takviyesinin daha sonra alınmaya göre daha etkili olduğu görülür.

D vitamini sabah mı alınmalı akşam mı?

Aç karnına tok karnına ? Bitki özlerini maksimum fayda için öğün aralarında almak daha iyidir. Yağlı kapsülleri veya yağda eriyen takviyeleri (E vitamini, D vitamini) aç karna almak daha iyi, suda eriyen takviyeleri ise (alfa lipoik asit) öğün aralarında ya da aç karna almak daha iyi netice verebiliyor.

Ocean Vitamin D3 damla nasil kullanilir?

Ocean Vitamin D3 ürünlerinde taşıyıcı ve koruyucu olarak hakiki zeytinyağı kullanılmaktadır. Damla formu ile kolay kullanım imkânı sunar. Kullanım Önerisi: Yetişkinler için günde 1 damla olarak tüketilmesi önerilir.

Ocean Vitamin D3 Sprey 400 IU 20 ml nasıl kullanılır?

Ocean D Vitamini Bebeklerde Kullanımı Ocean D vitaminin bebeklerde kullanımı şu şekildedir. Sprey ile günlük 1 puf ağız içine püskürtme şeklindedir. Püskürtürken daha çok yanak içine doğru püskürtmeniz önerilir, direkt boğaza gitmesin, zeytinyağı boğazı yakabilir. Paket içinden damlalık da çıkıyor.