Bankadan e devlet şifresi nasıl alınır

Bankadan e-devlet şifresi alınır mı?

EDevlet şifresi PTT'lerden alabileceğiniz gibi artık internet bankacılığını kullanarak da alabilirsiniz. Ekrana gelen ve edevlet sistemine entegre olmuş bankalar ile kolaylıkla edevlet şifresi alabilirsiniz…

İnternet Bankaciligindan e devlete nasil girilir?

İnternet Bankacılığımıza giriş yapan müşterilerimiz eDevlet Kapısı'na doğrudan giriş yapabilir. İnternet Bankacılığımıza giriş yaptıktan sonra sağ üstte yer alan eDevlet'e Şifresiz Giriş butonuna tıkladığınızda otomatik olarak giriş işleminiz doğrudan gerçekleştirilir.

Ilk defa e-devlet şifresi nasıl alınır?

PTT'den yeni bir şifre alabilirsiniz. Elektronik imza, mobil imza, internet bankacılığı veya yeni TC kimlik kartı ile de eDevlet Kapısı'na giriş yapabilir, giriş yaptıktan sonra kullanıcı menüsündeki “Şifremi Değiştir” sayfasından ücretsiz olarak şifre belirleyebilirsiniz.

E-devlet şifresini internetten nasıl alabilirim?

Kullanıcının eDevlet Kapısı profilinde tanımlamış olduğu cep telefonuna ya da hem cep telefonu hem de e-postasına gelen doğrulama kodu vasıtasıyla yeni şifre belirlenebilmektedir. İnternet bankacılığı aracılığı ile giriş yapan bir kişi eDevlet Kapısı profil alanından kendisine şifre oluşturabilmektedir.

Postaneye gitmeden E-devlet şifresi nasıl alınır?

İnternet bankacılığı müşterisi olan kullanıcılar https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/Banka-Giris alanından müşterisi oldukları bankayı seçerek giriş yaptıktan sonra EDevlet Kapısına geçerek şifre oluşturabilirler.

E-devlet şifresi internet bankacılığından alınır mı?

*İnternet bankacılığı müşterisi iseniz, https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/Banka-Giris sayfasında müşterisi olduğunuz bankanın İnternet şubesi sayfasına giriş yaptıktan sonra tekrar bir şifreye ihtiyaç duymadan doğrudan eDevlet Kapısı'na giriş yapabilir, dilerseniz şifre oluşturabilirsiniz.

E devlet şifresi ile banka hesaplarına girilebilir mi?

İnternet bankacılığı müşterisi iseniz, https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/Banka-Giris sayfasında müşterisi olduğunuz bankanın İnternet şubesi sayfasına giriş yaptıktan sonra tekrar bir şifreye ihtiyaç duymadan doğrudan eDevlet Kapısı'na giriş yapabilir, dilerseniz şifre oluşturabilirsiniz.