Armadaş sözleşme no kaç haneli

Tarafınıza ait sözleşme numarası 12 haneden oluşur. Abone numarası ise 10 hanelidir. Faturaya erişiminiz yok ise ARMADAŞ müşteri hizmetlerinin 0344 216 10 10 numaralı telefonu üzerinden aboneliğinize dair bilgileri edinmeniz mümkündür.

Doğalgaz abone numarası kaç haneli?

Abone numaranız 10 karakterden oluşmaktadır. Aksa Doğalgaz abone numaranız 1234567890 şeklinde sola dayalı olarak yazılmalıdır.

Doğalgaz abone numaramı nasıl öğrenebilirim?

Abone No Sorgulama Eğer abone ya da tesisat numaranızı bilmiyorsanız: doğal gaz faturasının en başındaki abonelik bilgilerine bakabilirsiniz. bölgenizdeki dağıtım şirketine danışabilir ya da internet sitesindeki sorgulama programlarını kullanabilirsiniz.

Doğalgaz hesaplama nasıl yapılır?

Doğalgaz faturasını hesaplamak için doğalgaz sayacınıza giderek o ay yaktığınız doğalgaz endeksini ve bir önceki faturanızda yazan son endeksi çıkartmalısınız. Doğalgaz hesaplama için kullandığınız ayda ki doğalgaz hacminden geçen ayın hacmini çıkartıp o ay kullanılan doğalgaz hacmini bulacaksınız.

Armadaş faturası nasıl ödenir?

Doğalgaz faturalarınızın, ARMADAŞ A.Ş. vezneleri, bağlı banka ve finans kuruluşlara bağlı şubelerden ödemelerini yapabilirsiniz. Faturaların son ödeme tarihinde ödenmemesi halinde 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsili Usulü Hakkında Kanun'unun 51. Maddesine göre gecikme zammı tahakkuk ettirilir.

Doğalgaz saatinde abone numarası nerede yazar?

Abone ya da tesisat numarası tüm doğal gaz faturalarında belirtilir. Sayaç (seri) numarası doğal gaz sayacınız üzerine işlenmiştir. Sayacın üzerini incelerseniz 8 rakamdan oluşan bu numarayı görürsünüz. Bu numara aynı zamanda faturada belirtilir.

10 haneli su abone numarası nerede yazar?

Abone no elinizdeki su faturasının en üst kısmında direkt abone no şeklinde belirtilen kısımda yazmaktadır. Abone no buradan ulaşılabilir.

Abone numarası nerede yazar?

Abone (Müşteri) numarası ya da tesisat numarası öğrenmek için en kolay yol faturanıza bakmaktır. Bu numaralar genellikle faturanızın üst kısmında abonelikle ilgili isim, adres vb. bilgilerin bulunduğu bölümde yer alır.